Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Schindlerův seznam

Schindlerův seznam (1993)

Dlouho jsem odkládal podívanou na tento film a nyní vidim, že to byla velká chyba. Něco tak silného jsem už dlouho neviděl a ještě po shlédnutí jsem na film musel stále myslet, a tak nejde dát méně než 5 hvězd. Z filmu, které ukazují násilí nacistického Německa, je tento nejvíce sugestivní.

12 opic

12 opic (1995)

Tak tenhle film opravdu můžu, viděl jsem ho již několikrát a pokaždé mě baví stejně. 12 opic má pro mě strašně depresivní atmosféru, děj velmi výborný a závěrečné rozuzlení nemělo chybu. Bruce Willis a hlavně Brat Pitt byla dobrá volba. Spolu s Donnie Darkem a Osudovým dotekem nejlepší filmy o cestování v čase.

Zelená míle

Zelená míle (1999)

Zelená míle mi tak trochu působí jako pohádka. Ten příběh je vlastně strašně kouzelný, ale zároveň i drsný. Přesto že film je velmi dlouhý, viděl jsem ho již několikrát a vím jistě, že ho ještě párkrát zkouknu. Mohl bych vůbec tomuto filmu dát méně než plný počet? Odpověď je jasná - nemohl, pro mě je to nejlepší film všech dob a pokud bych jednomu filmu mohl dát hvězdiček 6, byl by to právě tento...

Donnie Darko

Donnie Darko (2001)

Když jsem poprvé dokoukal tento film, měl jsem z něho tak divný pocit. Nevěděl jsem, jestli je to opravdu tak výborný film nebo si na něj jen hraje. Teprve druhé shlédnutí mě utvrdilo, že Donnie Darko si opravdu zaslouží 5 hvězd. Ta atmosféra celého filmu je něco nezapomenutelného a Gyllenhaal zahrál svou roli naprosto dokonale. Nemám co k filmu vytknout a rád tento film doporučuji ostatním.

Jurský park

Jurský park (1993)

Tohle je pro mě srdcovní záležitost. Na tomto filmu jsem byl jako malý kluk v kině. Měl jsem strašně rád dinosaury, a tak musím dát plný počet hvězdiček. Škoda jen, že museli natočit další pokračování.

Maska

Maska (1994)

Ze všech komedii je pro mě Maska asi ta nejlepší. Jim Carey ve své největší formě, kterou už nikdy nepřekoná...