Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (15)

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Sláva - po delší době jsem se opět bála! :) Náskok a průběh filmu je zdařilý - kolikrát je lepší se bát toho, co vlastně pořádně nevidime, ale cítime, že je "to" mezi námi. Pozdější scény s vymítáním jsou již také klasické..ale ok, pěkně provedeno. Výprava celého filmu a hudba = rozhodně palec nahoru!

plakát

Saw 3 (2006) 

Další ze série "her" nezklamala. Návaznost na původní díly je opět parádní. Divák je napnutý a opět očekává, jak si náš ,pán her Jigsaw, zatahá za nitky nových loutek.

plakát

Saw 2 (2005) 

Zajímavé sledování různých povah vícero lidí, kteří by měli spolu spolupracovat. Některé záběry jsou drsnější, ale ještě zvládnutelné. Návaznost na původní díl - paráda. Práce policie a pátraní po vrahovi Jigsaw - slušný! :)

plakát

Saw: Hra o přežití (2004) 

Velice pěkně zpracovaný horor! Opravdu dobrý nápad a následná propojitost. Některé záběry jsou drastičtější, ale to zkrátka film vyžaduje.. Velice dobré a napínavé.

plakát

Saw 3D (2010) 

Je to pořád ta stará, známá "hra o přežití"?? Hned v začátku jsem si říkala, zda se jedná o hloupý vtip nebo opravdu realné dílo režiséra.. Návaznost a propojenost na starší díly mi přijde dost naivní a až násilně napojena. Je to zkrátka už moc.. a to platí i o krvy a technicky jinak vybavených strojů. Doteď nechápu, že jsem film dokoukala.. ale nedalo mi to a stále jsem tomu dávala naději.. Bohužel.

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) 

Vtipna romanticka komedie s peknymi prvky. Ke konci trocha kycovite,ale bez toho by uz to nebyla holt romantika.. Nenarocny film, ktery neurazi a rozesmeje.

plakát

Kostka (1997) 

Paradni napad na psychologicky horor, jen propracovani a urcite reakce akteru - ne zcela dle me chuti. Na svou dobu vsak dobre!

plakát

Jedné noci v jednom městě (2007) 

Upřimně je mi líto, že jsem nedala větší hodnocení - vtipně a hravě vytvořené loutky + celkově prostředí. Ovšem jako celek na mě film nepůsobí dobře, spíš mě až vyděsil.. Animované filmy mám opravdu ráda, ale toto mezi ně nepatří.. Plus můžu dát ještě pár rádoby hororovým scénám, které mě i celkem pobavily..

plakát

Odcházení (2011) 

Paradni herecke obsazeni, zajimave filmove momentky a zabery, dobre vykony hercu,ale jako film vseobecne,me tolik nezaujal.

plakát

Dějiny násilí (2005) 

Jsem celkem překvapená vysokým hodnocením.. Nápad děje je poměrně zajímavý, ovšem zpracování a celkově prožití děje mi příjde dost jednoduché a nepropracované.