Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (57)

plakát

Lovci stínů: Nástroje smrti (2016) (seriál) 

Na první 3 díly jsem jen nevěřícně koukala a kroutila hlavou. Asi jsem nikdy a nikde neviděla horší herečku, než představitelku hlavní hrdinky v tomto seriálu. Jace jako postava není šťastně napsaný, v podstatě jen tajně miluje a souží se láskou ke Clary (nechápu, proč??). Nejlepší postava Magnus, jejich lovestory s Alecem byla jediným důvodem ke sledování dalšího dílu. Simon asi nejlepší výkon ze všech mladých a krásných, ze starší generace byl hodně fajn Luke. Dokoukala jsem z povinnosti, když už jsem se do toho dala, přeci to nevzdám.

plakát

Gentlemani (2019) 

Velká spokojenost. Chytrý scénář, skvělé dialogy, hudba, atmosféra, dobře vystavěný příběh. Herecké obsazení velmi, velmi povedené. Hugh Grant překvapil příjemně, ale úplně nejvíc nejlepší je Colin Farrell!!! Tak parádně napsaná postava, zahraná naprosto přesně, až do posledního gesta. A kostým stojí zcela jistě za zmínku, protože takový ohoz se hned tak nevidí...

plakát

Láska nebeská (2003) 

Jeden z nejlepších a nejoblíbenějších filmů ever. Každoročně u něj balím vánoční dárky, směju se a pláču za těmi, kteří už s námi nejsou. Vánoce bez Lásky nebeské by nebyly úplné. Jako bez Pyšné princezny a Tří oříšků pro Popelku. 10 hvězd z pěti.

plakát

Last Christmas (2019) 

Není to nová Láska nebeská a ani Me before you, kde byla Emilia Clarke roztomile praštěná. V Last Christmas byste jí občas spíš dali pěstí. I když to její putování s kufrem ode dveří ke dveřím je docela vtipné. A Tom je vážně fešák :-) Nevím, jestli se jí kostymérky za něco chtějí pomstít, ale její outfity byly děs běs. Asi měly vyjádřit rozervanost povahy nebo co... Nejlepší na celém filmu je soundtrack. Samolepku George Michael Forever si musím pořídit!!!

plakát

Cargo (2017) 

Obstojné tři hvězdy. Martin Freeman jako vždy vynikající, ten si zaslouží plnou palbu. A taky australská příroda, kamera je moc povedená. Všechny nedostatky filmu už tady rozebrali jiní, takže já vyzdvihnu jen pozitiva. Nemyslím, že to musí být super akční, plné krve, střílení a honiček se zombiky. Naopak ta beznaděj z blížícího se konce, nedostatek času, pocit "co když to nestihnu..." to vystihl MF naprosto přesně. Dokonalé herectví, v podstatě jen mimika a já měla husí kůži.

plakát

John Wick 3 (2019) 

Milión způsobů, jak zabít člověka. Příběh ani logiku nehledejte. Natočené to je parádně.

plakát

Robin Hood (2018) 

Není to dobré. Herecké obsazení je ucházející, stylizace do moderní doby z počátku zvláštní, ale nakonec až tak nevadila. Ale.... Nemá to atmosféru, nemá to logiku, místy je to přímo blbé. Tvůrce asi dohnaly složenky nebo co, nevím proč se toho jinak zúčastnili.

plakát

Ženy v běhu (2019) 

"Z diktátu máš pětku, ale HOVNO v polívce najdeš hned!" Soužití se čtyřmi muži bylo vykresleno velmi reálně. Ondřej Vetchý jako vždycky válí, ten chlap nezklame. A Martin Hofmann zraje jako víno, moc pěkně se na ně oba koukalo :-) Pobavila jsem se mnohem víc, než jsem čekala. Jednoduché a zábavné...

plakát

Někdo to rád horké (1959) 

Nadšeně zasnoubený Jack Lemmon nemá chybu. A taky mě velmi pobavilo zhodnocení nebezpečnosti vodního póla....