Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Komedie
  • Thriller

Recenze (27)

plakát

MINDHUNTER: Lovci myšlenek (2017) (seriál) 

Neviděl jsem nikdy seriál nebo filmové dílo, které je natočené tam tak impozantně, zohledňující reálně jak psychologické, filozofické a ostatní vědecké poznatky obsažené v těch nejlepších knižních dílech. Například, Mandelbrotovy fraktály o kterých mluví S1E6 nebo zrcadlení které obsaženo ve stejném díle, uvedené v knize o vyjednávání od legendy Alexe Vosse. A je toho tam mnohem ale mnohem víc... Kdo tohle dělal je génius a to jsem viděl kde co.. Seriál popisuje skutečný vývoj práce hned několika vědeckých milníků v oblastech souvisejících s kriminalitou ale nejen tou. Je to dramatické a poučné současně. Doporučuji všem kdo mají rádi nejen tuto tématiku.

plakát

Bestiář (2007) 

Celkem fajn film. Docela legrace a vtipné situace. Ano film není dokonalý ale 41% si myslím , ze si nezaslouží a odpad to rozhodne nezaslouží. Měla by to byt především zábava a nezdá se mi, ze je to feministicky nebo jinak orientovaný :) ideální na večer s přítelkyni a tak. Proste pohod

plakát

Cena moci (2015) 

Filmě mě zaujal a zdá se mi, že je trochu nepochopen. Filmaři si myslím odvedli dobrou práci. Cage celkem taky. Moc nechápu tak nízké hodnocení. Kdo má rát podobnou tématiku, rozhodně mu film doporučuji :)

plakát

Deadpool (2016) 

Hele kdo NEVÍ NA CO JDE NEBO NEMÁ RÁD MARVELOVKY tak at na to nechodí JO ? SUPER zábava. Především humor a vizuelní stránka dominuje tomuto veledílu. Zbožňuji tento druh filmu. Už víte proč to má 10.2.2016 89% protože je to výborný filmový dílo.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

5* cítím jako jasnou volbu. Proč ? 1. Herci a jejich výkony. 2. Žánr a prostředí. Scénář, postavy a příběh je super. 3. Spousta skvělých nápadů. 4. Efekty a hudba. 5. Co sakra bychom ještě chtěli ? Velice jsem ocenil, že se nejedná o pokažený remake. Tak má vypadat akční film se vším všudy :)

plakát

Kurýr (2012) (seriál) 

Zatím 4*. Proč : vtipné hlášky, docela dost akce a nápadité, pěkné kočky a auta. Kdo čeká "intelektuální message" nemá v hlavě něco v pořádku. Jedná se o AKČNÍ seriál. Mimochodem v něm hrají i čeští herci jako M. Vašut nebo Klára Issová. Zajímavé díly : poslední díl I. série a první díl druhé mi zatím přišli jako jedny z nejlepších. Celkem podle mě, neprávem nízké hodnocení.

plakát

Veterán (2012) 

Dal jsem vyšší hodnocení, protože film si 54% podle mě nezaslouží. Vtipné, zajímavé nápady, Danny Trejo. Je to taková jednoduchá akční OLD-SCHOLovka na nedělní odpoledne. Na 2 a 3 se chystám, tam hodnocení už bude asi lépe odpovídat.

plakát

Klub sráčů (2000) 

Celkem vtipná, místy nechutná komedie s opravdu SUPER SOUNDRACKEM ! Celkem bych neočekával extra dílo, jenom humor ;)

plakát

Osamělý jezdec (2013) 

V celku slušná podívaná, u které jsem se dobře bavil. Ano, nejedná se sic o Johnyho nejlepší film ale 67% co tu má mi také nepřijde zrovna málo. Co tady pořád máte lidi ? Už delší dobu se mi zdá, že se to tu plní přechytralími komentáři, vulgarizmi a podobně. Přišlo mi, že původně se server zaměřoval na hodnocení obyčejných lidí a to bylo hodně fajn. Jenomže ejhle, tady už jsou názory horší, než u kritiků samotných a to ještě od samozvaných znalců co točí maximálně videa na mobil. No myslím, že to tu asi brzy opustím. Ale než se tomu tak stane, určitě k filmům které si špatné až nesmyslné komentáře nezaslouží, asi udělám výjimku