Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Horor

Recenze (459)

plakát

Elvis (2022) 

Někdo tu v komentářích psal, že Austin Butler Elvise nehrál, ale po dobu celého filmu se Elvisem stal. A já musím souhlasit. Neskutečně dobře zahraný, výborně se mi na Austina koukalo. Nepřehrával, nesnažil se být lacinou kopií Elvise. Tom Hanks byl v roli Parkera geniální. Šla jsem na Elvise po dlouhý době do kina a nelituju, fakt jsem si to užila.

plakát

Příběh služebnice - Ballet (2022) (epizoda) 

Epický závěr! Pouštěla jsem si to několikrát za sebou a běhal mi mráz po zádech. Boží, budu doufat, že to nebyl jediný takový okamžik v celé sérii.

plakát

Příběh služebnice - Morning (2022) (epizoda) 

June looking into camera like psycho. Dost bylo June a jejích pohledů, od toho jsme měli čtvrtou řadu. Už by to chtělo trošku akce.

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Je to stejně primitivní jako Thor sám a s Marvelem to jaksi nemá už nic společnýho, ale pokud to budu brát jako béčkovou komedii, u který vypnu hlavu a občas se zasměju, tak asi dobrý.

plakát

Dětská odpovědnost (2019) (TV film) 

Já bych jenom chtěla zmínit, že Billy Barratt byl absolutně vynikající! Už jen kvůli němu stojí za to film vidět.

plakát

A jak to bylo dál... - Tragically Hip (2021) (epizoda) 

Strašně moc témat nacpaných do jednoho dílu. Témat kontroverzních, diskutovaných a vlastně už tak nějak i dost otravných. Scénu kdy má Miranda sex v kuchyni kamarádky, která spí, ani nekomentuju. Normálně mi za ní bylo trapně, a to nejsem žádnej puritán.

plakát

A jak to bylo dál... - A pak zničehonic (2021) (epizoda) 

Oukej, to že je Samantha vykreslená jako urážlivá kráva, to jsem tak nějak čekala. Že C. Nixon bude hrát místo Mirandy sama sebe, to mě taky nijak extra nepřekvapilo. Ale že nechají v prvním (!!!!!) díle umřít Božskýho, a ještě tak úplně debilně, to teda posrali.

plakát

Emily in Paris - Season 2 (2021) (série) 

Úplně o ničem. Táhne se to jako smrad, ničím to nepřekvapí a všichni jsou tak nějak otravní. Plus ty šílený outfity, který mi vypalujou oči. Velký zklamání.