Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Horor

Obsahy (57)

Milé laskavosti

Milé laskavosti (2024)

Muž se snaží vymanit z předurčené cesty, policista zpochybňuje chování své ženy po jejím návratu z domnělého utonutí a žena se snaží najít výjimečného člověka, který se podle proroctví má stát uznávaným duchovním průvodcem.

Nepřivolávej nic zlého

Nepřivolávej nic zlého (2024)

Pozvání jedné rodiny na víkend do idylického venkovského sídla se z vysněné dovolené změní v noční můru.

Bissige Hunde

Bissige Hunde (2012) (TV film)

Poklidné městečko kdesi v Německu: policista Arved Minks (Tobias Oertel) se během svého volna jako první dozví o bankovní loupeži. Loupež se však změní v situaci s rukojmími a Arvedovi kolegové rychle dorazí. Arved pozná, že únoscem je jeho syn Jacob (Rick Okon), od kterého se, po smrti jeho ženy, Jacobovy matky, navzájem odcizili. Zatímco se Arved snaží udržet tuto nebezpečnou informaci pod pokličkou, uvědomuje si, že Jacob nepracuje sám – je pouhým pěšákem v mnohem větší hře.

M

M (2024)

Když naše hrdinka vstoupí na malebný ostrov, rozplyne se mlha nad její tajemnou minulostí. Díky výstřednosti jeho obyvatel se dozvídá, odkud pochází – a kým je předurčena se stát.

Bonn - Alte Freunde, neue Feinde

Bonn - Alte Freunde, neue Feinde (2022) (seriál)

Bonn 1954, v předvečer přezbrojení a uprostřed studené války. Mladá Toni Schmidt (Mercedes Müller) se vrací do Bonnu po jazykovém studijním pobytu v Londýně. Toniin otec pracuje jako úspěšný stavební podnikatel, zatímco matka se stará o domácnost. Užívají si nové prosperity německého hospodářského zázraku. Toni však touží po něčem víc, než po životě manželky a matky. Nastupuje do zaměstnání jako cizojazyčná sekretářka v Gehlenově organizaci (předchůdce BND). Při své práci rychle upoutá pozornost Otto Johna (Sebastian Blomberg), šéfa Spolkového úřadu na ochranu ústavy. John je přesvědčen, že Toniin šéf Reinhard Gehlen (Martin Wuttke) ve velkém podporuje Altnazisty, aby je využil pro své vlastní cíle v boji proti komunismu. John bez dalších okolků nasadí na Toni svého nejlepšího zaměstnance Wolfganga Bernse (Max Riemelt), aby ji naverboval jako špiónku pro svou zpravodajskou službu. Toni však neodhalí jen Gehlenovy machinace, ale také temnou minulost svého vlastního otce.

Ricky Stanicky

Ricky Stanicky (2024)

Když tři nejlepší kamarádi z dětství provedou nepovedený žertík, vymyslí si imaginárního Rickyho Stanickyho, aby je dostal z problémů. O dvacet let později stále používají neexistujícího Rickyho jako příhodné alibi pro své nedospělé chování.

Režim

Režim (2024) (seriál)

Autoritářský režim je na pokraji rozpadu. Sledujeme příběh jednoho roku mezi zdmi jeho paláce.

North Star

North Star (2023)

Tři sestry se vracejí do svého domova na třetí svatbu své dvakrát ovdovělé matky. Matka a dcery jsou však nuceny vrátit se k minulosti a čelit budoucnosti, s pomocí pestré skupiny nečekaných svatebních hostů.

Slingshot

Slingshot (2023)

Astronaut John (Casey Affleck) se snaží rozlišit zdání od reality na palubě osudově ohrožené mise na Saturnův měsíc Titan.

Killing It

Killing It (2022) (seriál)

Styl, kapitalismus a cesta jednoho muže k dosažení amerického snu.

The Assistant

The Assistant (1997)

Je přelom století a práce se těžko hledá. Mladý muž se nechá zaměstnat jako prodavač v obchodě, bez nároku na mzdu, jen za nocleh a jídlo poté, co byl zmanipulován svým chuligánským kamarádem, aby vykradl jeho obchod. Brzy se zamiluje do pragmatické dcery majitele obchodu, která však váhá, zda má dát své srdce nebo tělo. Nicméně mladík vytrvá k velké nelibosti její přísné židovské matky, která si nepřeje, aby se její dcera provdala za nežida.

Calling It Quits

Calling It Quits (2008)

Vyhořelý a nešťastný Dante Milestone (Dennis Boutsikaris) se rozhodne odejít z úspěšné reklamní agentury, kterou založil, a soustředit se sám na sebe. Brzy však zjistí, že ho pronásledují duchové jeho minulosti. Nedokáže tyto hlasy utišit, hledá odpověď a najde pomoc na velmi nepravděpodobném místě. Zjišťuje, že než najde klid v přítomnosti, musí nějak najít lásku ze své minulosti.

Soundtrack života

Soundtrack života (2017)

Soundtrack jednoho života. Cris (Selton Mello), mladý umělec, který se stále snaží najít své místo v tvrdém světě umění, dostane od brazilské vlády zvláštní povolení k měsíčnímu pobytu na izolované mezinárodní výzkumné stanici obklopené ničím jiným než ledem. Jeho cílem je připravit výstavu, v níž se mísí hudba a fotografie. Cris půjde proti svým vlastním vymezeným představám a hodnotám, protože spolu s dalšími výzkumníky stráví čas objevováním planety Země v dosud nevídané perspektivě. Tento šok vyústí ve vývinu tohoto mladého umělce a navždy tak změní jeho život.

Poker Face

Poker Face (2023) (seriál)

Charlie (Natasha Lyonne) má mimořádnou schopnost rozpoznat, když někdo lže. Se svým Plymuthem Barracuda vyráží na cestu a na každé zastávce se setkává s novými postavami a podivnými zločiny, které jí nedají nechat je nevyřešené.

The Newsreader

The Newsreader (2021) (seriál)

Seriál The Newsreader přináší pohled do zakouřených australských redakcí 80. let 20. století a na lidi, kteří nám přinášeli noční zprávy.

Shot in the Dark

Shot in the Dark (2021)

Před dvěma lety udělal William Langston (Kristoffer McMillan) chybu, která změnila jeho život. Nyní, když v jeho rodném městě řádí vrah a okruh jeho přátel se rozpadá jeden po druhém, čelí William svým největším obavám i strachu ze své vlastní smrtelnosti.

Bullet Train Down

Bullet Train Down (2022)

Na nejrychlejší rychlovlak na světě při jeho první jízdě někdo připevnil bombou. Nedlouho po odjezdu vlaku vyhrožuje anonym staviteli vlaku, že bomba exploduje, pokud rychlost vlaku klesne pod 200 km/h.

Meteor Moon

Meteor Moon (2020)

Když meteorit narazí do Měsíce a posune jeho rotační osu, zemská gravitace vtáhne Měsíc do kolizní dráhy planety. Skupina vědců teď musí přijít na to, jak zabránit nárazu Měsíce do Země dřív, než bude pozdě.

Fray

Fray (2012)

Hned, co se vrátil z bojů, musí mladý veterán námořní pěchoty znovu bojovat – tentokrát o to, aby nalezl své místo v běžném civilním životě, zatímco se potýká s těžkou ekonomickou situací a tíží ho fyzické a emocionální jizvy z války.

Reklama