Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (764)

plakát

Sněhulák (2017) 

Každá adaptace má prostě svoje ALE. A udělat adaptaci Sněhuláka by stálo spoustu práce a hry, aby divák dostal vše, co dostal čtenář. Takže vám nezbývá nic jiného než hodnotit Sněhuláka úplně mimo jeho původní námět, protože jinak byste to museli odpadovat. Tak moc se film nepodobá, tak moc je oproti knize prázdný a tak moc vás z něj nemrazí. Nepovedlo se to úplně stejně jako dle mého Hypnotizér. Pokud bych to pochopila jako kriminálku samotnou, je mi moc líto, že nikdo netuší, proč Harry chlastá, že motiv je poněkud zkrácený a jednoduchý, že postavy postrádají svou nutnost v ději a že se na konci nedozvíte vůbec nic kromě toho, že se chytil vrah. A vůbec je tam těch vražd nějak málo a moc nejsou vidět. To je skoro málo!

plakát

John Wick 2 (2017) 

Pořád je to dobrý námět, pořád jsou to výborné akční scény, ale proboha, on se snažil trumfnout Arnieho v Komandu, že jo??? Protože John v tomhle díle skutečně exceluje v tom, jak dokáže přemluvit zloduchy, aby si počkali, až vyřídí jednoho, a mohl na druhého. A to vlastně ztratí pak ten glanc.

plakát

To (2017) 

A me to v pulce prestalo bavit...kdyz budete snidat, obedvat a veceret kolacky, tak voni vam taky prestanou chutnat.

plakát

Sedmilhářky (2017) (seriál) 

Strasne me ti lide vytaceli - jak jsou zavisti, jak jsou udrbany, jak jsou ustekany, jak jsou trapni, jak jsou sobecti, jak jsou alibisticti - pak mi doslo, ze asi budeme mit vsichni neco spolecneho! Posledni dil byl genialni, ma to perfektni scenar, je to skutecne uveritelne a vzijete se do toho a verite jim, ze ty zivoty skutecne ziji. Zabiji to jen posledni scena a celkem jasna predvidatelnost uz od tretiny.

plakát

Můj král (2015) 

Ja mam dneska takovej plnej den hezky, nefalsovany a destruktivni lasky!!! Muj kral je ovsem mistr destrukce, a to tak bolestive, ze ji citite spolu s hlavni hrdinkou. Az po konecky prstu. Tenhle snimek je ze slozky "kterak milujte nekoho, koho nemuzete prestat milovat, i kdyz se ritite z utesu"...a ja jsem vlastne porad premyslela, jak tohle muze skoncit a jen jsem doufala, ze ne fatalne. Skvely film a vyborne propracovani hrdinove!

plakát

Škrtič z Martfü (2016) 

Vlastne je to slusna kriminalni zapletka! Ma to docela dobry rezisersky tah na branu. Dokonce o atmosferu neni nouze...ale, uplne me dusila potreba to uplne zbytecne politicky zasazovat (na dej to totiz nema zadny vliv) a jeste vic me dusily sceny, kterym ja osobne rikam "nekdo si z nas strili" (to jsou ty, co vypadaji, jakoze postrehni, mozna nezapomen, ale uz se k jejich logice nikdy nikdo nevrati)....takhle to zprasit!

plakát

Kameny bolesti (2016) 

Milostny trojuhelnik, vyborna atmosfera, velice vynikajici hudba a citove zabarvena jednani, kdy mate pocit, ze uvnitr vas vsechno krici misto protagonistu...a ti se na melancholicke vlne a ne prilis expresivnim vyjadrovani vezou az do dokonaleho finale, ktere pootevre, jak vypada ta prava laska...az se me nekdy nekdo zepta, jakej mu doporucim romantak, tak tam soupnu tenhle, at se z toho pekne pose*e....

plakát

I dva jsou rodina (2016) 

Jednak to melo docela slusnou zapletku, kterou jsem necekala, a druhak to bylo skutecne vydirajici. Takze jsem to orvala. A urcite jsem nebyla sama. Chybi tomu ale duvody, zpusoby a vyvoj. Po vsem patrate a doufate, ze se to dozvite. Zmet scen mezi vatou, piratskymi bitvami a veceremi nestaci.

plakát

Tanečník (2016) 

To je tak, kdyz hloubka poselstvi je vskutku dobre pripravena, odzita a natocena! A kdyz k tomu pridate zakladni citovou plejadu, je to naprosto bezkonkurencni. Vyhlasuju soutez " Kdo vezme Bajcu na Polunina"...jak ja bych ho chtela videt tancit na zivo a na cokoli. Je to dechberouci zazitek a ja chci listky ;), treba to jeste da!!!

plakát

Rozpolcený (2016) 

Ale tak Shyamalan umi, ale nejvic tady stalo za to, ze McAvoy dokaze zaujmout a scenar podle me nebyl vubec spatny. Je to nicmene casto vatovka, chybi tomu trocha vice logiky a jak uz tu nekdo z me topky rikal, Identita se to tehdy jmenovalo a ten mind fuck tam byl daleko vtiravejsi a zajimavejsi.