Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (1 029)

plakát

Kameňák 2 (2004) 

Úroveň šla určitě od prvního dílu dolů, už to prostě nemá tu originalitu. Pobavil jsem se, tak opět vynechám odpad jako zvolila většina. Moje hranice filmu jsou asi moc široké. Dokáži tento film nedát na dno a zároveň jsem milovník filmů jako POSLEDNÍ POKUŠENÍ KRISTA. Ale proč si lhát, ten kdo se zasmál u "PRCIČEK", přeci může stejně ocenit psychologické drama.

plakát

Kameňák (2003) 

Oceňuji originální nápad. Sestavit celý film na základě známých vtipů není jednoduché a humor tento film má, tak proč lhát, že jsem se nezasmál. Pro mnoho lidí jsem asi komerční, ale tenkrát to opravdu nebylo špatné.

plakát

Kameňák 3 (2005) 

Asi to nejhorší z celé trilogie.

plakát

Kameňák 4 (2013) 

Všichni tu sází odpad, ale já to neudělám. Šel jsem do kina se odreagovat a to se povedlo. Ač se jednalo o většinu vtipů, které jsou notoricky známé, nijak mě to nesrazilo. Takové Babovřesky jsou totální pitomina. Možná, že tím, že to dělal někdo jiný než Troška, je to malá změna. Není to film, který si asi ještě někdy pustím, ale znám větší kraviny, které se tváří jako hodnotné dílo pro náročného diváka. Tohle má účel pobavit a sem tam se to povedlo. I když ten konec, si mohli autoři odpustit.

plakát

Tísňová linka (2013) 

Množství věcí, které by určitě v životě proběhly jinak v tomto snímku přehlédnu. Jsou to nelogičnosti v chování lidí či podivné náhody. Tohle vše filmu odpustím a to díky jeho svižnému tempu a napětí. Kdyby film pokračoval po celou dobu ve výborně nasazeném začátku, byl by to jistě jeden z TOP thrillerů poslední doby. Přesto ho hodním dost vysoko, nezklamal a splnil účel.

plakát

Zvuky temna (1977) 

Když Vám něco kápne do noty a vyloženě to sedne, pak z toho je ten nejlepší pocit. Já milovník italské komedie, jsem se dostal díky lidem jako Karlos80, giallo či Kangax až k těmto filmům. Tenhle snímek mi ani nepřišel jako horor, ale spíš jako slušné giallo, což jsou snímky, které mě opravdu baví. Tady si dovolím tvrdit, že se jedná o jeden z nejlepších Fulciho filmů. Dokonce ani interiéry a exteriéry nejsou typickou "béčkovou" produkcí a dá se na ně koukat. Výrazná hudba a zajímavě vystavěný příběh jsou drženy ve slušném tempu a napětí bez zdlouhavých nudných scén. Závěr také povedený a pro mě prostě plný počet.

plakát

Hašišbába (2012) 

Už začátek filmu a zpověď Paulette je skvělá a některé hlášky v průběhu děje se přidaly. Pro mě bohužel jako by postupem času docházel filmu dech a vše stojí jen a jen na Bernadette Lafont. Zahrála skvěle a sama to utáhnout nemohla. Ze zajímavého a povedeného námětu se dalo určitě vymáčknout o něco víc a zejména u Francouzů jsem to čekal. Je to ale úsměvné a hudba to podržela také na slušné úrovni.

plakát

Maniak (2012) 

Odborníci na horory si asi přišli na své. Já osobně musím přiznat, že pohled na věc ze strany vraha mi úplně nesedl. Jsem konzervativní a prostě mi tu chybělo to policejní vyšetřování a celková atmosféra kolem. I když jak jsem psal, z hlediska hororu určitě napínavé a mrazivé.

plakát

Zlomené město (2013) 

Skvělé herecké obsazení, ale tuctový snímek, kterých se natáčí mnoho a mnoho. Nic překvapujícího, nic objevného. Jednou shédnout a již se nevracet.

plakát

Za svitu měsíce (1985) 

Úsměvná komedie o podvodech a začínající éře počítačů. Carmen (Fiorella Faltoyano) se rozchází s manželem Juliem (José Sacristán) a ten se stěhuje do podnájmu. Podnájmem se mu stane zanedbaný dům aristokrata, který má velmi rád hazard a kasina. Se svým věrným sluhou mají podvody na denním pořádku. V roli Blancy hrála španělská kráska María Luisa San José.