Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (179)

plakát

Bitevní loď (2012) 

V podstatě další Transformers, jen stim rozdílem, že se odehrávají na moři. Triky byly zvládnuty na jedničku, ale ostatní je spíš podprůměr, na mysli mam hlavně emzáky, kteří mi připadají jako srandovní postavičky z směšného dětského filmu. A za další Liam Neeson, který hrál výborně mohl dostat na plátně větší prostor.

plakát

Vendeta (2011) 

Český pokus o vendetu. Vetchý se této role zhostil velmi dobře, příběh i s menšími nudnými chvilkami dobře odsýpá, ale ta nevydařená kamera, musíme sice uznat že je to kamera českých filmařů a ne amerických, přesto to v některých chvílích trhalo oči, takže český slušný lehký nadprůměr.

plakát

Frozen (2010) 

Pěkně napínavé drama s dosti drastickými scénami.

plakát

Duel (1971) (TV film) 

Spielberg nemůže snad natočit špatný film. Film, který napsal Richard Matheson, scénárista např. úžasné Já, legendy má nejenom úchvatnou kameru ale především celý děj svižné tempo.

plakát

Ocelová pěst (2011) 

Je to vlastně mix Transformerů a Rockyho hlavně pro menší publikum, ale i tak je to v podstatě úžasný film se skvělými vizuálními efekty a povedenou hudbou.

plakát

Žena v černém (2012) 

Atmosféra, několik lekaček, Harry Potter bez brýlí, takže i přes spoustu nedostatků se na to dalo dívat.

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Na začátku sem si myslel, že je škoda, že sem neviděl http://www.csfd.cz/film/247369-muzi-kteri-nenavidi-zeny/ ale i přesto skvělá severská atmosféra, dechem beroucí příběh s dechem beroucími výkony Daniela Craiga a Rooney Marové dělá další film, který určitě zaslouží minimálně dva Oscary, trochu sem se sice ztrácel v spletitosti děje ale i tak musim dát plné hodnocení, protože ten konec mě fakt ohromil. David Fincher forever!!!

plakát

Don Juan DeMarco (1994) 

Těžko hledat šarmantnější muže, než je Johnny Depp. A i velmi tlustý Marlon Brando podává dobrý výkon. Pokud hledáte nenápadný romantický film, kterému mnohé odpustíte, tak to je on.

plakát

Hrátky s čertem (1956) 

Pro mě absolutní dobová komunistická sračka. Protivná hnusná Káča mluví za vše!!!