Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 320)

plakát

7 životů (2017) 

Nebudu tvrdit že to není originální nápad nebo snad špatné natočeno, ale když uvidíte spoustu takových filmů v řadě tak tento mezi ně mi úplně nevyčnívá, ale pokud jste fanouškem sci-fi žánru tak vás tento film jistě potěší. ( 3.9.17/MAC )

plakát

Death Note (2017) 

Z pohledu člověka co viděl původní předlohu je to skoro až špatné, ale nelze tomu odepřít že je kvalitně natočen, ale ty díry v tom nelze přehlédnout a oproti původní předloze jsem se stihl i nudit a děj byl kapku odfláknutý. Mohl za to především scénář. ( 2.9.17/MAC )

plakát

Psí poslání (2017) 

Nic jsem od toho nečekal a popravdě jsem čekal že to bude jen další film hrající na city a co si budeme říkat je, ale má přidanou příběhovou hodnotu, která byla přinejmenším originální, spolu s krásně propojenými typy pejskařů a zpracoval to nápaditým způsobem. ( 2.9.17/MAC )

plakát

Lovci hlav (2011) 

Lovci hlav má příběh, postavy, skvělé akční scény a zcela ojedinělý námět V neamerickém stylu a rozhodně vyčnívá mezi ostatními. ( 1.9.17/MAC )

plakát

Hra o všechno (2017) 

Není to špatné, ale mezi ostatní akčnáky jen zapadne. Je to přehlídka průměrnosti a tuctovosti, ale fanoušky béčkových akčnáků to nejspíše potěší. ( 1.9.17/MAC )

plakát

Zabiják & bodyguard (2017) 

Pokud bych to měl brát jako komedii tak to moc neobstálo, ale jako akčnák s komediálními prvky to naopak válí. Jackson se ukázal ve skvělé hlavní roli a Reynolds ho spíše doplňuje. A příběh je taky pro tento typ filmu super. ( 30.8.17/MAC )

plakát

Silent Hill (2006) 

Propracovaný horor, který na mě nezapůsobil tak chtěl. Vzal si příliš velké sousto, které nedokázal skousnout, ale když toto příjmu, tak je to film, který je po mnoha stránkách originální. Má svůj svět, který zaujme, ale přijde mi že ukazuje méně než by měl. ( 28.8.17/MAC )

plakát

Proč právě on? (2016) 

No úplně mě to nesedlo. Vtip už několikrát ohraný spolu s příběhem, ale o to by ani neslo, ale prostě to na mě nefunguje. ( 26.8.17/MAC )

plakát

Bláznivá noc (2016) 

Čekal jsem podprůměrnou komedii s pokusem o další American Pie, ale nakonec to bylo milé překvapení a příjemné ztrávení večera. A kromě toho že tento film táhl Jason Biggs tak i holky překvapily a tahaly jej spolu s ním. Asi si při tomto filmu neprotrhnete bránici, ale bavit se budete. ( 24.8.17/MAC )

plakát

I dva jsou rodina (2016) 

Popravdě tyhle filmové příběhy které hranou na city nemam úplně v oblibě, ale když to někdo umí tak mě to tak nebije do očí. Má to vtip, propracovaný příběh s nečekaným koncem. a skvělé herce ( 24.8.17/MAC )