Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 320)

plakát

Gremlini (1984) 

Kdybch to viděl v té době a byl ještě k tomu dítě tak bych z toho byl nejspíš těžce vodvařenéj. Ted z toho moc odvařený nejsem, ale zkrátka je to milé. ( 30.6.16/MAC )

plakát

Ledová sezóna (2016) 

Nebylo to zrovna špatné, ale ušlo to čekal jsem něco horšího. Animace nejsou zrovna nejlepší ani pohledné a na dnešní doby neodpovídají, ale není zrovna otravná. Shruto podtrženo pro děti dobrý a pro dospělé "děti" jako jsem já je to jen přežitelné. ( 29.6.16/MAC )

plakát

Ptáčátko (2016) 

Zrovna nejlepší kratas to není, ale taky ne nejhorší. Nicméně příjemná jednohubka před Hledá se Dory. ( 26.6.16/Cinrma City )

plakát

Hledá se Dory (2016) 

Na toto pokračování jsem nečekal a je to jedno z pokračování které má své opodstatnění a to moc pokračování dnes nemá. Dokázalo ve mě probudit emoce a co víc je to inteligentní a dospělé, ale už to nebyl zrovna dětský příběh ne že by mě to vadilo. Já jsem byl velmi rád, ale tento příběh může dětem přijít velmi smutný, ale tento animák je spíše určen i pro dospělejší publikem přece jen uběhlo od prvního dílu a za 13 le jsout z dětí už dospělí. Jsem velmi nadšený a těším se na další shlédnutí. ( 26.6.16Cinema CityúSčítání lidu:37 ) ( 22.3.18/TV ) (21.10.18/TV)

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

Nejsem fanouškem Warcraftu ikdyž jsem ho v "mládí" párkrát hrál, možná více než dost, ale že bych si něco z té hry pamatoval to by se říct nedalo. A film? Na něho jsem se moc těšil, protože jsem si říkal že by to nemuselo dopadnout špatně přece jen má co nabídnout a světe div se dopadlo to takřka nad očekávání. Není to zrovna novodobý Pán prstenů, ale skoro na něj i dosáhl. Příběh se mi líbil, ikdyž jsem se v něm ztrácel. Velké množství postav a překombinování mi prostě hlava občas nebrala. Po estetické stránce si to vedlo nadměrně báječně. Hezky se na to koukalo, ještě aby ne když to stálo balík. ( 16.6.16/Cinema City )

plakát

Podraz (1973) 

Nemám k tomu co říct. Nebavilo mě to, ale taky mi nevadí že mě to obralo o čas. Mrzí mě to čekal jsem víc. Kvalita herců a kamery je skvělá, ale ne ohromná. ( 15.6.16/MAC )

plakát

Samotáři (2000) 

Já nevím, ale mě se to prostě nelíbilo, ale pozor, po příběhové stránce po technické stránce to byl skvěle odvedený film aji se skvělými hereckými výkony, ale mě to nechytlo. ( 5.6.16/MAC )

plakát

13 hodin: Tajní vojáci z Benghází (2016) 

To byl, ale randál. Michael Bay umí a tady těma svými odskoky od Transfomerů to jen utvrzuje. A že všechno v jeho filmech vybuchuje? Jako co? Každý režisér má svoje specifika a tento má zrovna ty svoje výbuchy, které mimochodem miluju. Možná Michael Bay někomu nesedne, ale mi ano a myslím že tento film je trochu jiný od jeho obvyklé tvorby. Je skvěle natočen a kromě toho má skvělý příběh a propracované postavy. ( 4.6.16/PC )

plakát

Svěrací kazajka (2005) 

No skvělý nápad. Musím uznat že ze začátku mě celkem fascinoval, ale postupem času se kouzlo vytrácelo a zpracování tomu moc nepřidávalo. ( 27.5.16/MAC )

plakát

Narušení (1999) 

Nebylo to špatné. Byla to taková mírně intelektuální oddychovna jejichž třešničkou byl výkon Angeliny Jolie. ( 26.5.16/MAC )