Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (142)

plakát

Adamova jablka (2005) 

Víra a odproštění je mocné a člověk je pak hned šťastnější. Vezmete víru, vezmete smysl, zasadíte smutek a věřící pohlédne zlé a zabarikádované realitě do očí. Ale není nač zoufat, Bůh nebo člověk (tím si nejsem jista) se o to nakonec stejně postará :-) .... a kdo štědří rány, prozře :-)

plakát

Spisovatelé (2012) 

Velmi příjemné, nekomplikované, nedepresivní. Přesně na tento žánr jsem měla náladu, dojal, pobavil. Našla jsem si v mnohých scénách skrytou vtipnost a bavila se, a samozřejmě i dojímala fakt skvěle..

plakát

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel (2013) 

Kdybych nečetla knihu, dám asi za 5*. Úskalí kniha vs. film - filmové postavy jsou zcela jiné, než jaké jste si představovali, nej vtipné scény ve filmu chybí a dějové linie jsou pochopitelně zkrácené.....Nicméně i tak je film dobrým soupeřem k poměrně dosti kvalitní knižní předloze.

plakát

Jasmíniny slzy (2013) 

Skvělé, postavené na hereckém umu Blanchett..byla přesvědčivá a velmi pěkně oblečená :-)

plakát

Já, padouch 2 (2013) 

Chachachachacha, bavila jsem se skvěle! Boží Mimoni :-)))

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Ale jo, efekty celkem fajn, napětí také nechybí, snad i námět je ucházející (i když s podobností s jinými filmy). V 3D slušná podívaná. Bohužel věčné a zřejmě vděčné americké silácké kecy a dojemné scény, které měly pravděpodobně rozplakat a dojmout, působily trapně a k smíchu. To, že je tam spousta nesmyslů, rozebírat ani nebudu. Mj. Japonka mi tam vůbec nesedla, štěstí, že to aspoň vyvážili pěknými chlapci :-))

plakát

Ženy sobě (2011) 

To šlo mimo mě. Nesympatické a tupé.

plakát

10 000 př. n. l. (2008) 

Jde o záměnu s filmem, který včera skutečně běžel - 100 mil. let př. n. l., není v databázi(Dobr. film USA (2008). Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před miliony let, aby zachránili několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu. Když se výprava vrátí domů, přiveze i masožravý suvenýr. (82 min) Mmj bylo to mimořádně příšerné!!!!!

plakát

Černá smrt (2010) 

Tak tohle mi sedlo. Bean zase super. Temnota, špína a krutost je v pohodlí domova přímo fascinující. Nechtěla bych v té době žít.