Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (1 329)

plakát

Ženitba (1967) (TV film) 

Ruských inscenací v komunistické TV jsem viděl jako sraček. Co na tom, že autor nebyl bolševik ale nedej Bože Bělogvardějec? Podle mě se povedl jen revizor a to obě verze.  Po 20.té minutě jsem toto klišé vypnul, vůbec mě to nebavilo.

plakát

Vojnarka (1968) (TV film) 

Je to obyčejné drama z vesnice jakých byly natočeny a napsány stovky.  Jako kluk z vesnice jsem si myslel, že tam byla jen dřina. Nikolivěk. Chlast , karban, sex, rvačky a hlavně lidská blbost. Ta nám tam zůstala, se sexem je to horší. Karban máme leda na netu. Nepotěšilo mě to, ani nenasralo.

plakát

Příběhy slavných - Bylo nám s ním dobře (2002) (epizoda) 

A mě se chce něco říct. Sám dokument špatný nebyl, ale je plný vylhaných keců. Milan Chladil byl hovado, vychcané odporné a nečestné, co si myslel, že ojebe každýho. Mému otci stále dlužil a lezl k nám v neděli na oběd. Můj otec řekl matce: Vyser se na něj, ať se nažere na Kavčích horách debil! Byl furt vožralej a jezdil v bleděmodré simce. U nás na stavbě na mě stále dýchali zedníci rum, kontušovku a pivo. Byl jsem zvyklý. Když mě bral Chladil do náruče a učil jako řídit jeho Simcu, dejchl na mě a udělalo se mě tak zle, že jsem málem padl. Bylo to prase prolhané, hlavně, že stejný notorik Hála ho chválí jako apoštola. Když jsem ho naposled viděl, bylo mi 11 a vůbec mě nechybí....

plakát

Zbabělec (1961) 

Název tohoto dramatu je zavádějící. Mě Chudík nepřipadá jako zbabělec. Inteligentní a racionálně uvažující učitel. Jeho krásná žena zfamfrnělá  do ruského partyzána je ale úplně blbá, a to se mu stane osudným. Nejlepší koment má můj soused Fragre. Jinak koukatelné to je a spád to má. Inu Jiří Weiss

plakát

Holky z porcelánu (1974) 

Mě tam baví hubnoucí Míla Myslíková a Hartl, co umí jen zájmeno "TO"

plakát

Moderní byt (1971) (TV film) 

Bylo to velmi blbé a naivní. Jediná zábavná scéna je tam s Libíčkem šmírákem a svůj byt neustále hledajícím Svěrákem. Připadlo mi to jak sliny Zdeňka Trošky.

plakát

Manžel dvou žen (1956) 

Bylo tam několik opravdu vtipných scén, jako třeba naprosto sklerotický advokát Vittorio De Sicca. Scény z kriminálu byly také fajn. Bohužel vydržet se na tento film dívat vyžaduje fyzickou odolnost. Oni řvou a řvou!

plakát

Dům na Ořechovce (1959) 

Kdyby ten film měl větší péči a větší spád, byla by to bomba. Jan Pivec je skvělý klaďas a Vala skvělý hajzl. Vše se odehrává v zimě a ve tmě. Nic budovatelského....

plakát

Muž, který vycházel z hrobu (2001) (TV film) 

Snorlax píše, že je to obstojné. Souhlasím. Kanyza je skvělý opilec, Vilma Cibulková v tomto filmu už není krásná, ale jen šlachovitá jako dřevorubec. Zápletka je docela hezká. Vrah je již dávno De Jure mrtev.

plakát

Případy pana Janíka (1990) (TV film) 

Jiří Hálek je můj oblíbenec od dob shlédnutí Fauna. "Cipísek blije!" Zde mu to extra sluší. Uznávám, že lékárník, jako pomocník policie je konstrukce krkolomná, ale je důležité. že tento filmeček nenasere. Vše, co se dnes točí jen a jen nasere. A v titulcích jsem se zarazil. Hudba Jiří Bulis. Když to točil, netušil , že za 3 roky bude mrtvý.