Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (838)

plakát

Země jahod (2016) 

Po dlouhý době zase film, který se mi hodně hluboko vryl do paměti. Líbilo se mi to prostředí a různorodost hlavních aktérů. V málokterým filmu můžete slyšet hned tři jazyky. To mě hodně bavilo. Hlavní herecké dvojici to moc slušelo. Škoda, že to tady na čsfd vidělo a hodnotilo tak málo lidí. O tomto filmu by se určitě mělo vědět víc. Ráda se někdy podívám znovu. 95%.

plakát

Vánoční přání (2016) (TV film) 

Dost naivní film s tématem, který už tu několikrát byl. Ale přesně tenhle typ filmů mam v době Vánoc ráda. 55%.

plakát

Síla vítězit (2015) 

První půlka se mi docela líbila, ale v druhé už se to moje nadšení trochu vytrácelo. Námět byl vážně super, ale zpracování mohlo být o něco lepší. Škoda nevyužitého potenciálu. Nejvíc se mi asi líbily hip hopové kousky. To bylo vážně něco. 55%.

plakát

Rivalky na hrazdě (2016) 

Dost béčkový film. Herecké výkony pokulhávaly a nejen ty. I když mám gymnastiku hodně ráda, tak tohle mě opravdu moc nebavilo. 40%.

plakát

Miluji tě modře (2017) 

Tenhle film se vůbec nedal brát vážně. Některý scény mi přišly fakt komický ... Realita opravdu vypadá úplně jinak než je popisováno ve filmu. Na jedno kouknutí dobrý, ale víc už bych na to určitě nekoukala ... 40%.

plakát

Bába z ledu (2017) 

Hodně povedený film (na český poměry). Pěkně zpracované téma ze života. Jen škoda toho konce. Předpokládala jsem, že to skončí jinak. 75%.

plakát

Amateur Teens (2015) 

Dost šílená představa, co v dnešní době řeší 14ti letý děcka ... Když si vpomenu na naší generaci, tak jsme měli teda úplně jiný starosti. Jinak snímek je to hodně povedený. Dobře se na něj koukalo. 75%.

plakát

Všechno úplně všechno (2017) 

Upřímně? Čekala jsem to horší. Herci mi k sobě úplně neseděli a ta hudba se taky dala vybrat lepší ... Je fakt, že už jsem na tyhle filmy asi stará. Tento film už znovu nepustím. 55%.

plakát

Všichni jsou v pohodě (2009) 

Robert De Niro je prostě pan herec, to se musí nechat. Tady v tomhle filmu se mi moc líbil. Vlastně celé herecké obsazení bylo fajn. Hudba byla taky pěkná. Stopáž byla akorát. Takže celkově dávám 85%.

plakát

Špunti na vodě (2017) 

Nic jsem od filmu nečekala a vlastně jsem ani nic nedostala. Žádný super zážitek se nekonal. Film je stupidní a trapný. Dalo by se říct, že se nepovedlo vlastně vůbec nic. Ale v poslední době od českých filmů radši nic moc nečekám. Je to ve finále lepší ... 35%.