Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (48)

plakát

Bastardi 3 (2012) odpad!

Je toto možný?...

plakát

Lovci duchů (2005) (seriál) 

Taková hororová obdoba Charmeds. Skvělé, svižné, zajímavé, strašidelné a vtipné!:)

plakát

Resident Evil: Odveta (2012) 

Haters gonna hate....:P Nejsem hráč her takže nevím jak to bylo ve hrách ale film je skvělej....Efekty byli bombasitcký. Milla je prostě HOT jako nikdy. V cinestáru těch cca 100 minut uteklo jako voda, mohlo to být delší. Hurá a těším se na další díl!:)

plakát

Prison Break: The Final Break (2009) (TV film) 

Nemůžu si pomoct ale ten konec pro mě nebyl uspokojivý...nelíbilo se mi jak to dopadlo. Jinak je to hodně pod úrovní seriálu. I WANT AN ALTERNATE ENDING!

plakát

Bastardi 2 (2011) odpad!

Nikdy by mě nenapadlo že může být ještě horší film jak Bastardi...a heleme se...škoda že nejdou dávat i hvězdičky s mínusem to bych dal hned všech 5-.-....

plakát

Bastardi (2010) odpad!

Naprosto zbytečnej film....hnus.

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Nejlepší provedení Sněhurky co jsem viděl. Kristen byla okouzlující a, jako vždy, nádherná. Charlize....její křik byl dokonalej a roli zlé královny zvládla bravurně. Sněhurčina motivační řeč byla tak krásně řečená a emočně prožitá, že mi to nahnalo až slzy do očí. Malí pajzlíci byli vtipní a napohled nekompromisní zabijáci. Lovec aka Chris....hm to je kapacita sama o sobě. Perfektní herecké trio, skvěle vykreslený příběh, krásný vizuál, parádní hudba, vtipné momenty toho všeho je tu dostatek. Zrcadlo byl skvělej nápad a ten "pán" co ho mluvil měl dokonalej přízvuk! 100%

plakát

2011 MTV Movie Awards (2011) (pořad) 

Rok co rok se u toho výborně bavím...akorát mě štve že za poslední 4? nebo 3? ročníky všechny ceny bere twilight....jinak paráda:)

plakát

Autopsy (2008) 

3 hvězdy plus 1 za fešnou herečku v hlavní roli. Klasickej vyvražďovák tentokrát na variaci zamilovanýho doktora kterej se snaží udělat všechno pro svojí ženu. Dokonce i tahat z lidí orgány a stavět divnej mimotělní oběh. Nechápu proč vždycky skončí tak divně.