Reklama

Reklama

Skupina přátel se po autohavárii dostane do nepoužívané nemocnice, kde řádí šílený doktor a jeho personál. Začíná boj o přežiti. (xxvasa)

Recenze (125)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další z celé řady filmů, které se odehrávají v podivných nemocnicích. I zde lze narazit na povedené kreatury – personál, který se s nikým nesere. Místy nám tvůrci nabídli opravdu pestrou, krvavou podívanou a situace při nichž se „hororovým nadržencům“ sbíhají sliny. Bohužel se ani tohle všechno neobešlo bez naprosto nelogických scén, stupidního chování jednotlivých postav a hodně průměrných hereckých výkonů. Asi nejvíce mě potěšil Robert LaSardo a jeho sbírka lidských končetin. ()

ElizabethBay odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z prvních otázek, která mě při sledování tohoto filmu napadla, byla: "jak je možné, že v takové slátanině hraje herec jako Robert Patrick?" Ne, že by se jednalo o oscarového herce, ale roli psychopatického doktora ve filmu, který působí jako průměrná počítačová hra s milionkrát použitým námětem, nelogičnostmi a absencí alespoň minimálního vkusu, si rozhodně nezaslouží. Film zdánlivě dodržuje všechny normy průměrného hororu, ale ve výsledku je to ostuda filmařského řemesla. ()

Reklama

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Autopsy je formálnou i obsahovou poctou eighteesáckym béčkam, v ktorých sa po ponurých, zelenkavým svetlom osvietených nemocničných chodbách (Dead Pit) preháňajú šialenci v bielych plášťoch (Re-Animátor), s Hipokratovou prísahou strčenou hlboko v zadku. V tomto smere Autopsy zároveň reflektuje - bez akéhokoľvek zámeru, pochopiteľne - stav súčasného zdravotníctva v postkomunistických krajinách:-) Vyčítať tomuto filmu absenciu inteligencie je ako hľadať chyby krásy na pleti Freddyho Kruegera. Neočakávajme od jaterníc či "vepřa, knedla, zela" sofistikované chute. P.S. Keby na mňa Jessica Lowndes aspoň raz koketne žmurkla z obrazovky, idem aj na štyri hviezdičky. ()

wampire23 

všechny recenze uživatele

V žánri slasheru by som povedal, že skôr podpriemer. Príbeh tisíckrát prevarený, herecké obsadenie tiež priemerné, po čase som opäť videl Roberta Patricka (tentoraz s hlasom veľmi podobným Jigsawovmu), hlavná hrdinka sa mení z krehkého a vystrašeného dievčatka na neľútostného zabijáka túžiaceho po odplate (s hláškami typu You are next alebo Bleed out bitch). Myslím si, že aj tie gore scény boli skôr priemerné, čo sa dnešného trendu týka. Keď vám tento snímok ujde, nič veľké sa nestane. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Klasický nizkorozpočtový torture gore horror s velmi jednoduchým až triviálním dějem o jednom šíleném doktorovi. Jenže horrorový fanoušek tohoto subžánru si přijde na své a vezme tento film jako oddychovku. Je tam i pár lekaček, některé scény jsou fakt chutné. Takže jak říkám, klasická jednoduchá šablona, stokrát ohraná, ale v tom minimálně průměru dobře fungující. PS: Robert LaSardo je pro tyto role stvořený. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Při operaci Emily (Jessica Lowndes) hraje na gramofonové desce část árie „Si, mi chiamano Mimì“ z opery „La bohème“ od Giacoma Pucciniho. (Dino07)
  • Herec Ross McCall má tričko so známou punkovou skupinou Rancid. (Dzusta)
  • Ve scéně, kdy chce Jude (Ross McCall) otevřít láhev dusného plynu, Scott (Robert LaSardo) mu brání a říká, že může vyhořet. Oxid dusný je však bezbarvý nehořlavý plyn. (Perverz)

Reklama

Reklama