Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbení herci (10)

Chuck Norris

Největší bijec ze všech, mistr roundhouse kicku a hlavně snad nejoblíbenější internetová postavička figurující ve všemožných vtipech, které leckdy pobaví více, než všichni ostatní herci dohromady. Proto je Chuck Norris právoplatně na zlaté pozici. P.S.: Taky bych od něj dostal nakládačku, kdybych ho nedal na 1.místo:)

Johnny Depp

Johnnyho jsem "objevil" až v Pirátech a od té doby zpětně sleduji většinu filmů, ve kterých hrál. Leckdy jsem i zjistil, že hrál ve filmech, které se mi kdysi líbily a díky tomu získal body navrch. Jack Sparrow ale zůstává nepřekonatelným vrcholem jeho tvorby.

Morgan Freeman

Skvělý herec, který mě dostane snad v každé jeho roli. Ať je to Bůh v Božském Brucovi, nebo "jen" pomocník Batmana, rád se na něj dívám a ještě raději poslouchám jeho příjemný hluboký hlas. Jen houšť, dokud je ve formě!

Sean Connery

Charismatický gentleman, který mě uchvátil ve Skále po boku Nicka Cage a v Pasti společně s Catherine Zeta-Jones. Staré bondovky mě sice nikdy nebraly, takže nemůžu posoudit jeho tehdejší vizáž, ale podle fotek přišlo kouzlo tohoto herce až v pozdějším věku. Až mi bude 60-70, chci být jako Sean:)

Keanu Reeves

Neo. Keanu sice není zrovna nejlepší herec, ale role Nea je to, co udělalo Matrix mým nejoblíbenějším filmem. A samozřejmě nemůžu zapomenout na Nebezpečnou rychlost, kde jim to se Sandrou náramně sekne;) Od doby, kdy jsem viděl oba tyto filmy, vyhledávám další, ve kterých Keanu hraje, ať jsou to megahity, nebo odpady, já ho prostě žeru.

Christian Bale

Zachmuřený drsňák, který se do chladného světa Equilibria hodil jako málokdo, mě doslova okouzlil. Když jsem pak zjistil, že bude hrát v nových batmanech, nemohl jsem si je nechat ujít, a nezklamal mě, jeho chraplavá hláška "I\'m Batman" je skvostná. A co se týče nového Terminátora, nikoho lepšího v roli Johna Connora si snad nedokážu představit.

Nicolas Cage

Jedněmi milován, druhými zatracován. Já patřím do té první skupiny, protože jeho hity z 90.let Skála a Con Air jsou jedněmi z nejlepších akčních filmů, které jsem kdy viděl. V National Treasure louská hlavolamy rychleji než Sherlock křížený s Einsteinem, ale to nevadí, protože se na to zase dobře dívá. 8MM, Obchodník se smrtí a v nespolední řadě Weather Man, to všechno byly skvělé filmy a Nick je táhne, ať si říká kdo chce, co chce.