Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 368)

plakát

Dnes v noci v lese nikdo nespí (2020) 

Les, teenageři, monstrum.... Co by se mohlo pokazit? Tohle já mám rád. A to, že je to polská tvorba na Netflixu, tak mohu jen tleskat. Ovšem já se ve výsledku moc nebavil. Nechutný gore a trošku předvídatelný děj. Asi jsem udělal i tu chybu, že jsem koukal s anglickým dabingem, který mi moc neseděl. Ale monstra nejsou nijak nápaditý, spíš jen odporní. Asi chápu, co tím chtěli tvůrci říct, ale ve výsledku je ta inspirace starými horory spíš na škodu. Za mě prostě ne. (38 %)

plakát

Syn temnoty (2019) 

Superhoror s hrdinou. Ne, Horor se superhrdinou. Až na to, že to není Superkluk, ale Superzmetek. Jasně, co by se stalo, kdyby Kal-El nespadl v Kansasu, ale do Sovětského svazu? Máme tu výborný komiks Rudý syn. Co ale kdyby sice spadl někam do Ameriky, ale místo toho, aby konal dobro, by mu prostě šíblo a měl chuť vraždit. Ano, Syn temnoty. Upřímně, vůbec mě to nebavilo. Neskutečný gore a vražd je vlastně na hodinu a půl strašně málo. Respektive mi přijde, že se v tom filmu moc nestalo. Od chvíle co Syn přijde na to, že chce páchat zlo, tak shodí auto, vykuchá servírku a propálí otci hlavu. Vžum konec. (30 %)

plakát

Dovolená za trest (2014) 

Adama Sandlera mám fakt moc rád. Jeho humor mi sedí, u jeho filmů se pobavím. Ale když se podívám na seznam jeho filmů, je to vždy hop nebo trop. A tenhle film je docela hop. Dvojice Sandler a Barrymore je super a chemii mezi sebou mají. Vcelku velmi podobný námět jako u Zkus mě rozesmát (2011). Vdovec s dcerami a rozvedená matka se syny. Romanticky to funguje, humorem vlastně taky. Já se příjemně bavil. Jen na předchozí film s Aniston to prostě nemá. (55 %)

plakát

Láska a příšery (2020) 

Bez přípravy, další Netflix film. Taky mi to přípomíná trošičku Zombieland (2009), ale není tady zdaleka tolik humoru. Jistě nadsázky ano, ale raději bych si více užil toho cestování. Poslední půl hodina s příběhovými zvraty mě upřímně moc nebrala a byla silně předvídatelná. Ale jelikož post-apo mám docela rád a monstra by jako vypadly z King Konga, tak jsem si to docela i užil. Věřím, že by tohle mohlo mít potenciál mít pokračování. (60 %)

plakát

Můj otec je šílenec (2012) 

Adama Sandlera mám fakt moc rád. Jeho humor mi sedí, u jeho filmů se pobavím. Ale když se podívám na seznam jeho filmů, je to vždy hop nebo trop. A tenhle film je ten trop. I když jsem se docela bavil, tak ten film mi vymizí z hlavy během pár týdnů. Nebudu si pamatovat žádné vtipy, scény a ani ujeté zvraty. Za mě podprůměr. (45 %)

plakát

Rafťáci (2006) 

Na rozdíl od Snowboarďáků (2004) tady nemám pocit, že to je kultovka. Jasně, ústřední dvojice umí bavit v zimě i v létě. A poprvé (myslím že jo) jsem tu viděl svoje oblíbené herečky Terku Voříškovou a Elišku Křenkovou. I po tolika letech jim to sluší. Každopádně ne, že by se vytratilo to kouzlo zcela. Rafťáci dokážou bavit, jen tam není tolik výborných scén jako ve Snowboarďácích a zatímco jsem se letos přesvědčil, že Snowboarďáci jsou pořád psina, tak u Rafťáku se už málokdy zasměju. (60 %)

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

V roce 2008, kdy byly na světě nějaké tři řady a já chodil na střední školu, tak jsem dostal ke shlédnutí celou první řadu od kamaráda. Moc se mi to líbilo a i když jsem se nebavil jako u Přátel, a stejně jsem měl chuť koukat dál. Znáte ale ten pocit, že je to vlastně teď strašně moc cool a všichni o tom mluví, až vám to znechutí? Tak jsem to měl já s HIMYM. Uběhly roky a Netflix s karanténou je dobrá dvojka. Pustil jsem se do toho znovu a vlastně si celý seriál užil od začátku do konce. Sice konec je takový hořký, ale já jsem s tím vlastně v pohodě. Takže za mě vlastně solidní. Sice asi nikdy nebudu fanoušek jako u Přátel nebo Big Bang theory. A nevím jestli si to dám někdy znovu. Ale teď to bylo skvělé pobavení na mnoho večerů, snídaní, obědů... (80 %)

plakát

Dům voskových figurín (2005) 

Doplňuji si vzdělání hororů z počátku století. A najde se zde vlastně mnoho dobrých kousků. Tenhle ale bohužel ne. Ano všichni tu mluví o Paris Hilton... Ale co chudáček Sam?! Vždyť je tu mladší z bratrů Winchesterů! Pravda u těch dvou aby se člověk fakt nahledal hledat filmové kvalitní role... Nebo alespoň filmové role. A schytá to tu vlastně taky jako první, ale... No to je jedno. Klasický horor a naprosto děsivá až odporná představa. Nechutností je tu ažaž a atmosféra vlastně za moc nestála. Člověk tu není v napětí a na horor, co má skoro dvě hodiny je to vlastně všechno zoufale málo. Nevim, dál. (40 %)

plakát

Howlův kráčející hrad (2004) 

Romantický příběh plný zmatení, bolesti, prokletí, lásky a přátelství. Za mě velmi povedený anime kousek, který svým příběhem rozhodně dokáže vtáhnout, nepustit a hlavně na konci i pohladit. Moc pěkná pohádka. Sice místy zmatená a delší. Ale užil jsem si jí. (75 %)

plakát

Reparát (2016) 

Z počátku mě film vážně bavil, ale v půlce se to zlomilo a z komedie  je rázem detektivní hluboké drama. A tím hluboké myslím, že tam je sex a drama protože je tam příběhový twist, co nečekáte. A detektivní? Inu i toho pátrání se diváci dočkají. Za mě tím, že mám rád Sandlera a jeho humor a partu oblíbených herců, tak jsem si film i docela užil. A stále to vnímám jako podprůměrnou zábavu. (45 %)