Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (94)

plakát

Texaský masakr motorovou pilou (2022) 

Masakr to byl no,v MHD..to jo,ale to je všechno tvl..ty dvě krutopísně neshymphatický ségry by člověk pohledal možná tak v Masacru 18+ a ani nevím jestli bych potřeboval ubrousky...Devlinovi by měl Kožotvář uříznout pracky,aby už nikdy nic nenapsal,páč jsem už pak fandil dřevorupci,protože takhle debilní skvadru postav jsem dlouho neviděl a všichni chcípnout zasloužili..howg....jo a přejmenujte to na "Tupci a masakr v MHD".

plakát

Prvok, Šampón, Tečka a Karel (2021) 

Těžce ze života,chvílema až krásně hnusně...Netflix..partnerka(Glumilka)..já..župan a z nudy vybraná komedie od Páti,zavřu očička mi problesklo hlavou když PŠTAK začal...mno zavření oček se nekonalo a já s chrochtáním filmík dočuměl,páč mě fakt zajímalo,jak to dopadne...cz tvorbu moc nemusím,ale tohle se mi po dlouhé době páčilo.

plakát

Není čas zemřít (2021) 

Melte si tu co chcete,ale tohle byla kurva nejlepší "bondofka"...chápete to..Bond má do prdele "Dceru"...určitě za mě nemluví ta lahev vína(díky Anno víno Lednice),ale kurva tohle mělo i emoce...celá ta série s Dankem dogradovala až do....no prostě,zvlhly mi oči ty vole u Jamese Bonda.

plakát

Free Guy: Hra na hrdinu (2021) 

Pobavilo a místama kurňa..."cože ty znáš boha..je to zmrd??"...ne možná komedie roku..to je kurva komedie roku...Ryan je dobrej..doufám že příšte bude Latern jeho Mazel :-D

plakát

Duna (2021) 

Bomba...pecka...paráda...jen 4 hvězdy bych dal jen za vizuál a hudbu,nemluvě o obsazení a ztvárnění...příběh zná snad každý omg..ne...hlavní hrdina,sympaťák jak prase a to se mi nestává často...stopáž mi vůbec nepřišla...prostě i úplně jiný film,stejně jako včera Eternals (2021)...a to já prostě můžu.

plakát

Eternals (2021) 

Za nás spokojenost...někteří Eternyti zbytečný,polovina se mi zdála fakt slabá...Rob Stark mě vysloveně sral...king DONG umřel zbytečně...nějaká sranda..prča z DC ...po druhém sčeknutí možná něco připíšu....

plakát

Tím tvrdší je pád (2021) 

A mě se to líbilo...k snídani...vůbec jsem tomu nevěřil a ejhle..i když opomenu,že černější film jsem snad neviděl a hlavního černouška,bohužel mi byl tak sympatickej jako trenky po tejdením nošením...Elba pecka..klasika...Čeroký zmrd...a ten zvrat na konci...nevadí,jsi mrtvej...

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Sprostý..brutální a krvavý...Rosomák a taťka :-D mě poser,ale každopádně,jak se říká,jabLaura nepadá daleko od stromu...dceruška porcojidní řezník po tatínkovi,škoda že nemá ještě synka...zkrátka opravdu masakrální zakončení.... R.I.P. Logan.

plakát

John Wick 2 (2017) 

Největší "Klátič" bastardů is back...no ty vole!....chci bejt jeho kámoš....v jedničce...pecka,řežba,rozdával kulky s takovou grácií že kluci z http://www.csfd.cz/film/10638-equilibrium/ by se možná mohli stydět,ale co předvedl ve dvojce...WOW....masakr,stoprocentní posun v likvidaci nepřátel a o tom to snad je..ne :-)

plakát

Legenda o Tarzanovi (2016) 

Za mne plný počet...jako kluk jsem sešity o Tarzanovi hltal jak ostatní smradi zmrzlinu..odcházel jsem z kina spokojený a tak to má být,během filmu,jak vícejakdvakrát řeknu "ty vole",je to prostě ok...trošičku jsem doufal v hlubší pohled do Tarzanova dospívání,jak najde nůž,několikrát se o něj pořeže,než přijde na to jak ho správně držet a samo používat,jak sejme jaguára,který napadne jeho soukmenovce,jak zlomí vaz šéfovi opičího gangu a stane se jeho hlavou...atd....i tak jako velký fanda,který se konečně se slzami v očích dočkal Tarzana jak má být a bude dál čekat na další pokračování...áááááááííjááíííááááááááááááááá