Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (68)

plakát

Rapl (2016) (seriál) 

Tak jsem po dlouhé době dokoukal seriál,tedy přesně řečeno jeho první řadu.Největší průšvih je ve scénáři,který si pomáhá zbytečnými berličkami a někdy dost šustí papírem.Herecké obsazení je naopak jeho velikým plusem.Stejně jako chytlavé úvodní titulky a dobře vybrané lokace.70%.

plakát

Bláznivá komedie 3 (1994) 

Kdyby se tato série jmenovala Debilní komedie,tak má o hvězdičku více.10%. :-))))

plakát

Pavoukotřesení (2012) (TV film) odpad!

Tak tohle se tedy podařilo,trikově naprosto dokonalé a scénář s režií mají minimálně oscarovou nominaci jistou.Televizní film,který si svého mentálně zaostalého fanouška najde. 0%.(I ta je tentokrát moc).

plakát

Barbar Conan (2011) 

Do smrti Rona Perlmana jsem byl spokojený divák.To čeho jsem byl svědkem potom,to ať mi Conanisti odpustí,to byla impotentní sračka.Hvězdičky za výpravu a Momou s Perlmanem.30%:

plakát

Špinavá dohoda (1986) 

Příběh není špatný,ale je to jen hloupé klišé,které nezachrání ani Arnold,jenž má ostře nabito.Akční scény jsou zoufalé,což po krvavém úvodu zamrzí.Nejlepší moment je ten,kdy se Arnold vydá vyřídit mafiány,koukne na sebe do zrcadla(vypadá jak z Pomády)a jde to kosit.35%.Při premiéře v kinech se umístil na 2.místě s tržbou $5,438,978 za hitem TOP GUN.

plakát

Policajt ze školky (1990) 

Tak po více jak čtvrt století jsem konečně tuhle komedii viděl celou a byl jsem spokojený a film krotitele duchů si v rámci žánru i užil.70%.Film při své premiéře obsadil 2.místo s tržbou $11,260,685 za komedií Sám doma.

plakát

Total Recall (1990) 

Ani 26 let po premiéře neztratil film nic ze své zábavnosti.A to díky předloze,režisérovi,hercům a vizuálním efektům. Při premiéře v kinech za první víkend vydělal $25,533,700 a obsadil 1.místo.Remake z roku 2012 nesahá tomuto dílu ani po kotníky.85%.

plakát

Útok trojhlavého žraloka (2015) odpad!

Tupé filmové zpracování parodující legendární Čelisti.Taková spousta nádherných holek skončí jako potrava bestie.Režisér musí být Gay.Kolem odpadu se film točí,lepší ve výsledku není.0%.

plakát

Rudé horko (1988) 

Srdcová záležitost poprvé viděná v letním kině v Králíkách.Rád se na film jednou za čas kouknu a pobaví pořád stejně dobře.Arnold a James jsou hodně povedená dvojice policajtů a po nevím kolikátým shlédnutí tu vidím i Otíka z Vesničky střediskové.Při premiéře v kinech se umístil na 1.místě s tržbou $8,133,822.85%.