Reklama

Reklama

Pavoukotřesení

(TV film)
  • USA Arachnoquake
Trailer

Obsahy(1)

New Orleans, Louisiana, USA. Krátke otrasy pôdy miestni obyvatelia takmer ani nezaregistrovali, život v meste a okolí preto pokračuje vo vyjazdených koľajách. Ale vzniknutá trhlina v zemskej kôre sa stala vstupnou bránou pre doposiaľ neznámeho živočíšneho druha, zvláštneho pavúka - albína, ktorého charakteristickou vlastnosťou je agresivita a rýchly rast. Množstvo týchto osemnohých beštií sa rozuteká do ulíc mesta a skríži cestu nič netušiacim obyvateľom. (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Pavouci s plamenometem za minimální peníze, aneb šílenost s nepřesvědčivým vizuálem, která si nemůže dovolit právě ty nejlepší scény řádně vyobrazit. Kamera byla ještě ok, ale režie tak nějak celkově selhává. Režisér neumí budovat napětí, ani atmosféru. Je to natahované, šíleně stupidní, ale bohužel ne až TAK dementní, aby to bylo hříšně vtipné. Pavouček pod kůží a pár dalších momentů je úsměvných, ale finální souboj představoval vrchol nudy... 1/10 ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

SyFy a další jejich rádoby efektový ekohoror. Jelikož se o pavoucích poslední dobou nic neobjevilo, byl jsem zvědav, jestli to bude alespoň v něčem originální. Nebylo. Po celou stopáž se neustále tlačí na dramatičnost a veškeré epizodky, které tu jsou k vidění, tu už prostě byli. A ne jednou. Typická SyFy kýčovitost je i zde k mání a to v pořádné dávce. Takže ve výsledku z tohoto snímku vyznívá další blbina nestojící ani za zlámanou grešli. ()

Reklama

PRobin 

všechny recenze uživatele

OBSAHUJE SPOILERY! Po hooodně dlouhé době se opět má mysl otevřela, aby pozřela další z CSFD braků. A v hlavní roli zase zvířata vs. skupinka chudáčků. A to v pecce s názvem Pavoukotřesení. Jednoduše řečeno, jedná se o krásné New Orleans, kde dojde k zemětřesení. To ještě není to nejpřekvapivější. Z puklin po tom geologickém zázraku totiž začali vylézat pavouci. A ne ty nudní pokoutníci, kteří na vás bafnou v noci v kadibudce. Tady mluvíme o pořádných maccích, kteří sice nemají oči, ale umí protivně pískat a plivou oheň, obludy! Proti nim se postaví obdoba hloupého Honzy, New Orleánský spasitel, který to ve svých třiceti letech dotáhl až na pozici řidiče vyhlídkového autobusu. Nic naplat, hákovat se musí. Skupinka jelit, která se pomalu ztenčuje zahrnuje i ukrutnýho rappera ("Sem z ghetta, vole! Tvoje noční můra je moje realita!") s jeho samičkou, dědulu s alergií na laktózu, projevující se smradlavými prdy a astmatickou učitelku s fakanama, která je schopná provést pitvu rambo nožem. A základní otázky. Je zde i prsatá blondýna? Ano. Ukáže prsa? Ne. Umře alespoň? Taky ne... Ale přesto ten film má svý světlý stránky. Zatímco se autobus, obtěžkán pavoučisky obřích rozměrů řítí ulicemi New Orlens, kolemjdoucím je to naprosto u prdele! :) Pavouci se rozmnožujou štípnutím a obrovským vředem, ze kterého za efektního výbuchu vyleze novej pískací pavouček. A když pavoučí supermámu neprostřelí ani raketa? Hlavní jelito se navlíkne do neoprenového skafandru, proběhne mezi znuděnými komparzisty a nechá se sežrat. Přitom nám nabídne neuvěřitelný pohled ze zažívacího ústrojí pavouka, vyleze pavoučici z prdele a zavěšen na zápalné šňůře, odpálí jí do horoucích řití. Dalším z kladů je spusta poučných novinek, jako že New Orleans již prodělalo morovou ránu ve středověku nebo že astma se dá léčit potapěčskou bombou. Pecka, ne? :) ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zábavnější, než všechny ti Arachnidi a Ice Spiders dohromady. Hned od začátku nám, artovým pozérům, ukazuje, zač je toho loket. Stovky pavouků začnou lézt ze zemských prasklin, obsadí půlmilionové New Orleans, v němž nepotkáte pomalu ani nohu, a napadají skupinku našich hrdinů, co ráda jezdí městskou dopravou. Většina postav neskutečně hlásí a ráda provádí kamikaze (výborná je scéna, kde chlápek utíká před nebezpečím, a omylem spadne do obří jámy). Navíc jsou to opravdu borci, jelikož menší pavouky se bojí zašlápnout, ale po velkých házejí plechovky. Do toho neschopná armáda, vyžranej John Connor a mega nadhledu. No neberte to, že jo?! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Žijete?" ,,Žiju!" ,,...uáááááááááááááá!" ,,Kryjte se, nehýbejte se, ani nedýchejte!" ,,To zvládneme!" ,,Nezvládneme! Sežerou nás!" ,,Nesežerou." ,,Chramst!..." Tak to je srajda! Snažil jsem se na to dívat jako na komedii, ale i když jsem se smál, tak velkých komediálních kvalit snímek nedosahuje. Fakt lidi prchají před deseticentimetrovými pavouky? Božínku, ti pavouci jsou růžoví! No to mě teda... Scénář psali magoři, a tak i postavy se chovají jako magoři. Přál jsem jim hnusnou smrt, všem, bohužel, někteří přežili. ,,Vlezl jí do chřtánu!" Jo pavouci mají chřtán? Kdo to psal, propadal nejspíše z biologie. A použít v závěrečném megafinále hudební motivy z Psycha... Ale ne, být to vtipnější, jako dělá třeba Troma, tak to i beru. Tohle? Jednu z milosti. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve státě Luisiana ve městech Baton Rouge, New Orleans, Amant, Lafayette a Sorrento. (Terva)

Reklama

Reklama