Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Horor

Zajímavosti k filmům (2 067)

Daredevil - My o vlku

Daredevil - My o vlku (2015) (epizoda)

Citace z Bible, kterou otec Lantom (Peter McRobbie) používá při poradenství Mattovi, je Přísloví 25:26: „Jako zmatený pramen nebo znečištěná studna jsou spravedliví, kteří dávají přednost bezbožným.“

Daredevil - My o vlku

Daredevil - My o vlku (2015) (epizoda)

Zbraň, kterou Nobu (Peter Shinkoda) používá v boji s Daredevilem (Charlie Cox), je Kyoketsu-shoge, ninja zbraň skládající se z čepele s dvojitým ostřím a další zakřivené čepele k ní připojené. Čepele jsou připevněny k dlouhému řetězu, který končí kovovým kroužkem.

Daredevil - Zavrhnutý

Daredevil - Zavrhnutý (2015) (epizoda)

Fiskův účetní je pojmenován jako Leland Owlsley. V původním komiksu se jednalo o skutečné jméno daredevilského superdarebáka známého jako Sova.

Daredevil - Svět v plamenech

Daredevil - Svět v plamenech (2015) (epizoda)

Když Matt (Charlie Cox) sedí na policejní stanici, na jeho rameni je vidět následující znamení: „Nemusíte odhalit svou totožnost, abyste pomohli vyřešit násilný zločin.“

Daredevil - Cut Man

Daredevil - Cut Man (2015) (epizoda)

Postava Claire Temple je volná adaptace postavy z krátkotrvajícího komiksu Marvel z roku 1970 „Night Nurse“. V současné době je tento titul také neoficiálním přezdívkou marvelovské lékařské praktikantky z New Yorku, která poskytuje lékařskou péči superhrdinům s vědomím, že bude respektovat jejich tajné identity.

Protivník

Protivník (1970)

Snímek vyhrál hlavní cenu na National Film Awards v Indii roku 1971 za Nejlepší režii a Nejlepší scénář.

Carne

Carne (1991)

Snímek vyhrál v roce 1991 hlavní cenu Prix Tournage na Avignon Film Festival, dále na Cannes Film Festival za Nejlepší krátkometrážní snímek a na Clermont-Ferrand International Short Film Festival v roce 1992 vyhrál herec Philippe Nahon v kategorii za Nejlepší herecký výkon.

Blood Vessel

Blood Vessel (2019)

Snímek vyhrál hlavní cenu za Nejlepší uměleckou režii, Nejlepší kostýmy a Nejlepší herečku ve vedlejší roli na předávání cen FilmQuest 2019. Dále získal nominace za Nejlepší režii, Nejlepší vizuální efekty, Nejlepší herec v hlavní roli, Nejlepší soundtrack a Nejlepší makeup.

Columbo - Popel popelu

Columbo - Popel popelu (1998) (epizoda)

Exteriér márnice byl natočen v Laury's Garden Garden Centre a Retail Shopu v Glendale.

Reklama