Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Simon a Stanley jsou venkovská dvojčata žijící v horách. Simon je mentálně postižený a před mnoha lety právě jeho ruka zapříčinila smrt vlastních rodičů. A zabíjení mu zachutnalo, což na vlastní kůži okusí pětice studentů, kteří si vyrazili na prázdniny k řece. Simon s nimi rozehrává brutální krvavou partii a jednoho po druhém likviduje stále bizarnějšími nástroji. A nepřestává ani poté, co se ukáže, že jeho zvířecí chování neušlo pozornosti svědků – skupině hráčů paintballu. I je čeká strašlivá smrt, protože kdo se postaví Simonovi do cesty, nemá šanci přežít. Jediný, komu se to podaří, je mladá dívka. Ale bylo by bláhové předpokládat, že pouze ona sama může zastavit čisté zlo. Bestiálně krvavý splatterhoror natočil v lokacích kalifornského Grass Valley režisér William Dear. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vraždiaci psychopat, ktorý sa predviedol v tomto americkom horrore ani zďaleka nedosahuje kvalít a charizmy ako jeho žánroví slasher kolegovia Jason Voorhees, Leatherface či Michael Meyers. Musím však uznať, že i on má svojský psycho krompáčový štýl a so svojimi obeťami sa nesere. Takže čo hovorí MM_Ramone na film "Simon hovorí"? Hovorím, že druhý krát by som už na to asi nepozeral, ale dve hviezdičky si to zaslúži. Viac ku tomu nemám čo povedať. ** ()

Vyrida odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byl od Williama Deara hodně špatný vtip a můj nechápavý výraz stále trvá, śkoda že mě nemůžete teď vidět. Prostě nedokážu pochopit, jak takový starší pán, který by měl mít aspoň špetku rozumu, může pustit do světa něco takového a ještě to pokládat za horor. Za takové filmy bych zavedl povinně nějaké fyzické tresty a pro všechny bez vyjímek co měli s touto kravinou co dočinění, včetně správce lesa kde se film natáčel. Když si otevřete můj profil a kouknete na mé ostatní hodnocení zjistíte, že odpad známky dávám jen vyjímečně a pro tento film to bude proto určitě pocta. Příběhově naprostá zapeklitost, která se ze začátku jeví jako expedice pro hledaní zlata. Na to však ani nedojde, protože všichni hlavní herci bez vyjímky maj nasráno v hlavě. Nejvtipnější na tom všem je, že nejrozumější se jeví týmový zhulenec a pak že tráva škodí zdraví. Film je naprosto bez atmosféry, přeplněný nelogickými scénkami a dialogy až jsem slzel vztekem. Bez keců odpad a já si jdu dát nějaký prášek na uklidnění... ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Solo říká…že tohle byla teda pěkná píííčovina. Senilní Dear si na chvíli odskočil od těch svých romantických komedií a seriálů a rozhodl se zanechat pěkně páchnoucí stopu i v hororovém žánru. Kdyby ten debil natočil hororovou komedii (on jí vlastně natočil, nebo spíše parodii), možná by mu to i prošlo, ale on to snad myslel i vážně…nebýt „mistrného“ tahu v podobě angažování psychouše Crispina Glovera, který se snažil, co mohl, dopadlo by to ještě mnohem větším průserem. Takhle jsem se na tu hovadinu plnou laciných hlášek „Ty máš ale štěstí, už ti to jede…“, zhulených keců, céčkových gore scén dodíval. Místy jsem se i zasmál, především pak při masakrování hráčů paintballu a ani trocha té erotiky neuškodila. Takže za svištění krumpáčů a potáhnutí z „megašpeku“ dávám lehce podprůměrné hodnocení, nebo by mě mohl Stanley – pardon Simon trefit rovnou do prdele… ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Odhliadnuc od už klasického a ničím neprekvapivého scenára, pri Simonovej záľube vrhania krompáčov po lese mi bolo z neho a jeho brata skôr do smiechu, a nemal som ani pomyslenie na to, že sa mám báť. Horor, pri ktorom si človek pripadá, že sa díva na komédiu sa asi trochu míňa účinkom... Keď k tomu prirátam priblblú partičku mladíkov, ktorým to človek radšej odrátava, aby to mali za sebou, tak vlastne žiadne pozitíva filmu nevidím. Tak to potom bude stačiť aj jedna hviezda, nemusím sa totiž ani ja dívať dookola na to isté v žánri, ešte navyše aj slabo spracované... ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Bože! To byla ale 3,14čovina. Hodně dlouho jsem neviděl tak nesympatické a zároveň hloupé hlavní teenage postavy. Takže chyba je rozhodně na straně herců i scénáristů. Dvě holky jsou sice docela sexy, ale to bohužel nepomůže. Hlavní buran/vidlák/magor/Glover mě neskutečně prudil svojí uječeností, takže jsem ani neměl komu fandit. Jo a ty cool krumpáčový katapulty byly děsně trapný! Jednu hvězdu dávám za atraktivní prostředí, kde se děj celou dobu odehrává. Jinak ale nikdy více! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Robyn Lively (Leanne) a Paige Sorenson sú uvedené v úvodných titulkoch, ale v záverečných už ich mená nie sú. Harold Smith (Sty) je zasa v úvodných titulkoch uvedený ako Harold 'Smitty' Smith, ale v záverečných už ako Harold Smith. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama