Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Drama

Recenze (1 094)

plakát

Okno do dvora (1954) 

Drahý Alfréde, toto je můj první kousek co Ti prošel rukama a je mi potěšením, že jsi nezklamal. (Ta bublina o legendaritě filmu nesplaskla, nebo nebyla až tak velká, aby musela prasknout).

plakát

Berlin, I Love You (2019) 

Letenky do Berlína koupeny, tak se jeví toto jako povinnost pro nasátí atmostféry. Berlin, I Love You. (Cítím přehnanou snahu zatáhnout do příběhů všechny polohy lásky), střih a kamera jsou povedený, herectví někdy až moc umělé, neuvěřitelné a bez náboje. Jindy běhá jiskra mezi herci jako z reálného života. Na pár scén se jistě rád podívám znova.

plakát

Anča a Pepík (2017) (seriál) 

Když se to vezme kolem a kolem, tak se na to dá koukat i se zalíbením. Ač není dobré, že se dějově vykrádá starší komiksová tvorba Lomové (ahoj Čtyřlístku!) tak ale zároveň podkladovu grafikou i texturou papíru odkazuje tamtéž. (ušmudlané kráčející postavy jsou odpupštěny)

plakát

Metanol (2018) (TV film) 

Jsem rád za povedenou kameru, že měla koho točit, jsem rád za úžasnou Frajmanovou, skvělého Vaculíka a další herce, jsem rád za super střih, lokace a režii, ale hlavně jsem rád za scénář. Díky Szanto, vítej v Čr.

plakát

Čtverec (2017) 

Nahlížení do švédského života překvapivě odráží smutné stereotypy lidského přístupu, současné nasměrování umění, rozpolcenost společnosti, předsudky i genderovost. Super osobně odosobnělá kamera, často se děj odehrává za rohem a mimo záběr.

plakát

Vražda v Orient expresu (2017) 

Vše už bylo řečeno. Bravurní herci, super kamera. Škodaže se nepodařilo vybudovat k nějaké postavě bližší vztah pro vytvoření napětí a vtažení do děje. Také hudební podkres měl být zvolen lépe. Jako kolovrátek mlel stále stejnou písničku.

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

Nemůžu říci, že jsem se nebavil. Pestrost je na všech stranách - od produkce až po hlášky a odkazy. Jen mi, bohužel, někdy vadilo zelené plátno koukající z mnoha scén.

plakát

Co děláme v temnotách (2014) 

Nápad i zpracování neotřelé, leč na film velmi zdlouhavé. Takže akorát tak 20 minut a dost...

plakát

Loganovi parťáci (2017) 

Heh, tak to byla teda vykrádačka. Ale spíš než o vykradení sejfu, šlo o vykradení filmu o útěku z vězení, o závodech, o američanech, (bylo to více o středozápadu nebo naopak tu čiší jižanskost ?)