Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický
  • Dobrodružný

Recenze (159)

plakát

Čokoláda (2000) 

Film se mi líbil do doby, než jsem četla knihu. Bohužel ve srovnání s knihou je děj okrouhaný jen na ty jednodušší části a je tam přidáno celkem dost patetických a přehnaných částí a vlastně úplně chybí podstatné a vysvětlující části příběhu. Dneska bych zkrouhla hodnocení ze 4* na 2*.

plakát

U moře (2015) 

Rozhodně se mi ten film nezdál jako až takový brak. Líbila se mi atmosféra, vadilo mi akorát velké očekávání toho, co se přihodilo tak strašlivého, člověk čeká minimálně úmrtí pěti dětí a psa a nakonec se to odhalí tak btw. a ještě nic extra. Asi je to tím, že jsem od filmu nečekala nic, nakonec se mi celkem líbil.

plakát

Summerhill (2008) (TV film) 

Z toho happy endu až trnuly zuby.

plakát

Jump street 21 (2012) 

Nechápu to vysoké hodnocení. Nejen, že to byla blbina, ale ještě dost nudná blbina.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Uniká mi, jak taková slátanina mohla dostat tak super hodnocení. Mělo to pár světlých momentů, všechny byly v traileru.

plakát

Legenda o Tarzanovi (2016) 

Super film... kdyby to byla pohádka od Disneyho. Takhle to vypadá, jako by Jumanji, Disneyho Tarzan a James Bond počali hodně podivný dítě. Na pohled pěkný, ale jinak strašná blbina. Jedna hvězda za hezký zvířátka, druhá hvězda za hlavního hrdinu do půl těla a třetí za Leona Rona.

plakát

Senzační svět (1992) odpad!

Je hodně málo filmů, který jsou nesnesitelný i jen jako kulisa. Tohle je jeden z nich. Chápu, že animace nebyly na takový úrovni jako teď, ale tohle bylo hodně nepovedený.

plakát

Upovídaná láska (2015) (TV film) 

Na to, že je to TV film, tak to dávalo víc smysl, než většina podobných velkokomedií.

plakát

Zoolander No. 2 (2016) odpad!

Nechápu, proč se do takový kraviny nechali ukecat herci jako je Penelope Cruz, John Malkovich a další. Málokdy se mi stane, že bych film nedokoukala aspoň jako kulisu, ale tohle se fakt nedalo.

plakát

Ally McBealová (1997) (seriál) 

Nebýt otravné, ošklivé a celkově nesnesitelné hlavní hrdinky, mohl to být fajn seriál. Takhle to na tři hvězdy zvedá jen Richard Fish a jeho lekce fishismu a Lucy Liu. Jinak to dost často klouže k trapnosti a uječenosti. Tak popojedem.