Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Horor

Recenze (122)

plakát

Berlín (2023) (seriál) 

La casa de NUDA. Ždímání puvodniho serialu proste nefunguje a ani Berlín to sám prostě neutáhne. Já to zdejší vysoké hodnocení nechápu.

plakát

FUBAR (2023) (seriál) 

Arnolda mam rad,moc rad…. Ale toto dodivat do konce fakt neslo. Namet je dobry,ale po druhem dile to zacina drhnout a drhnout cim dal vic. Skoda toho nevyuziteho potencialu.

plakát

Den jak sen (2022) (pořad) odpad!

To jako vážně???

plakát

Muž jménem Otto (2022) 

Velmi hezky, prijemny a dojemny film. Melodrama okorenene fajn humorem. Po dlouhe dobe jsem odchazel z kina spokojeny.

plakát

Pohlreichův souboj restaurací (2023) (pořad) odpad!

Nudné, trapně nahrané….strašný bullshit. EDIT (7.3.2023): Kontaktoval mě zde na ČSFD (ve zprávách) prý asistent kamery tohoto pořadu, který mi začal sáhodlouze vysvětlovat a přesvědčovat mě, že tento "výtvor" není nahraný. Asi čekal, že po jeho elaborátu zlepším hodnocení.  NE, NEZMĚNÍM. A je mi špatně a ouzko z toho, že fanouškovský web, kde lidé zdarma a v dobré vůli komentují a hodnotí filmovou a tv tvorbu se snaží tito parchanti ovlivňovat. Místo toho, aby si šáhli do svědomí a sami uznali, že jejich výtvor stojí zahov*o a snažili se poučit a zlepšit ze svých chyb. GO FU*K YOURSELF!

plakát

Clickbait (2021) (seriál) 

Perfektni mini-serie,ale ten konec….ten konec je zklamani. Az do posledniho dilu jsem to videl na jasnych 5*,ale davam jen 4 a to jen za to,ze do posledniho dilu to byla skvela podivana. Takhle podělat skvěle rozjetý psychologický thriller je fakt škoda :(

plakát

Survivor Česko & Slovensko - Série 2 (2023) (série) odpad!

Ještě větší sračka než jsme doufali :-D Ne, teď vážně….Nova se z toho průseru před rokem vůbec nepoučila a naservírovala nám tutéž parodii na originální Survivor, s kterým má společného možná logo s názvem a to, že jsou lidi na ostrově. Jinak opakují ty samé chyby jako loňský rok - velmi špatný výběr soutěžících, kteří dostanou hned od začátku skoro vše (desky na podlahu, deky, nádobí apod.); nesmyslně nudné, dlouhé, opakující se soutěže; duel po hlasování rady o vypadnutí a tak bych mohl pokračovat dál.  Napadá mě jediná otázka: "Bože…PROČ????!!!!". Člověk by si myslel, že po loňském brutálním hejtu ze strany diváků a skalních fanoušků (kdy se koneckonců i sami tvůrci obraceli na diváky, aby jim pomohli tu "soutěž" tak nějak dovést aspoň do důstojného konce/což se jim stejně nepodařilo/), že se Nova poučí a buď se na celého Survivora vykašle, protože ho neumí a nebo si z toho něco vezme a udělá z toho když ne pravý Survivor, tak aspoň českou odnožý alá Robinsovův ostrov, který byl dívatelný a sklízel vcelku úspěch. Nestalo se ani jedno a máme tady tu samou sračku znova, podruhé.