Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (1 566)

plakát

Babadook (2014) 

Poučení, že se v každém rodiči skrývá monstrum čekající na to, až ho terorizující dítě vytočí přes čáru, v pohodě. Jen to režijní vedení by nemuselo být na úrovni poloamatérského debutu. Oh wait...

plakát

Horor v Amityville (1979) 

Notně zaprášený psycho-teror. Sranda je, že kdybyste od poloviny prohazovali scény, nikdo by to nepoznal.

plakát

Železná srdce (2014) 

Fajn závan staré školy, ve kterém špína, drť a krev nejsou jen slovy házenými do větru. Jen škoda, že Ayerovu zručnost za kamerou obklopuje ryze generický scenáristický produkt, který nepřináší absolutně nic nového a nikdy nevystřihne prvoligovou scénu, na kterou by se dalo opravdu vzpomínat. Skopčácký oběd k tomu má nejblíž. Škoda, že to jeho druhá půlka totálně zazdí.

plakát

Falešní poldové (2014) 

Při dávkování 10 minut filmu denně to může fungovat. Jako celovečerák ani omylem. Ale Jake a Damon se zjevně hodně bavili.

plakát

Mothra tai Godzilla (1964) 

Velká zábava, která naivitu vyvažuje tučnou porcí parádně zpracovaných soubojů, skoro až fantasy feelingem a hlavně malou porcí debilního japonského humoru. Může být.

plakát

King Kong vs. Godzilla (1962) 

Final battle saves the day... zbytek víceméně nevtipná a nedramatická hlušina. 5/10

plakát

The F Word (2013) 

Objektivně vzato je to spíš hezká osmička, ale konci se daří vydolovat emoce, všichni jsou naprosto přesní (Radcliffe v poslední době hrozně ruluje, Driver stabilně super, Zoe rozkošná) a Dowse nešetří nápady, takže si tam klidně jednu anticynickou pěticípici přihodim. "Sleeping feel-good film of the year"

plakát

Young Ones (2014) 

Sci-Fi western jedna báseň, jenom kdyby se Paltrow TOTÁLNĚ nevy*ral na vyprávění. Takhle je to v podstatě k nevydržení. Ať už kvůli postavám, které jsou ze 3/4 na tečku, nebo tempu, které je cca 90 minut v záporných hodnotách. Jsem docela rád, že jsem za to nedal pár měsíců zpátky při návštěvě Paříže ani Euro. Odešel bych...