Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (285)

plakát

Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa (2016) 

Nejlepší Disney princezna ever. Pořád nechápu, že všichni trdlují s Ančou a Elsou, když tohle je rozhodně víc okouzlující pohádka. Asi by měla být Vaiana blondýna ze Severu, aby si z ní stříkla celá planeta. Ale pro mě to je naprostá jednička s dobrodružstvím, ke které se vracím ráda, i když už jsem drobet ve věku. :)

plakát

Rodiče na tahu (2019) 

Nejhorší komedie letošního járu. No, Alec asi potřebuje živit manželku a drobotinu, Salma se možná nudila. Fakt nevím. Možná taky napíšu scénář, a doufám, že když bude hodně špatnej, překecám třeba DiCapria, aby si v tom zahrál.

plakát

Jak si nepodělat život - Až budou krávy lítat (2019) (epizoda) 

Nic nového, a hloupost hlavní hrdinky by se dala vážit na tuny. I když musím uznat, že mi Běta byla sympatická i tak...asi proto ty dvě hvězdy. *Je nějak moc těch motivačních sraček kolem, nemyslíte?

plakát

Rocketman (2019) 

Tady se člověk nevyhne srovnání, i kdyby se fakt snažil. Rocketman je pro mě vítěz, ač se mi Bohemian taky líbil. Eltonův příběh mě víc vzal za srdce, víc se mě dotkla jeho hudba a Taron byl naprosto boží. Navíc i ta muzikálová poloha byla fajn. Sice jsem věděla, kdo ten pán je, a něco od něj jsem taky už slyšela....jenže mě nikdy moc nebral a to tenhle film změnil. Jak říkám, z nějakého důvodu je to srdeční záležitost. *My všichni jsme Elton.

plakát

Moje krev (2009) 

Psycho. Je teda pravda, že když máte pocit, jak se vám v životě nedaří, stačí se podívat na tenhle snímek. Hned jsem si řekla, že jsem vlastně v pohodě... Ale vážně, tenhle snímek se moc nepovedl, a tak cením aspoň tu snahu o nejvíc psycho rodinu desetiletí.

plakát

Trans (2013) 

Zvrtlo se to. Opravdu mega. Takový ten pocit, že někdo jel dost ostrý matroš a měl velké ambice...jenže když si ho nedáte i vy, vidíte jen srajdu s dobrým obsazením.

plakát

Drápy (2017) (seriál) 

Výborná oddechovka. Sice mě postupem času dost začala vytáčet hlavní hrdinka, ale to je život. Jinak tenhle seriál beru jako takové zjevení v tvorbě pro ženy. Vtipné a svěží, takže snad ještě nekončíme. Jo, a miluju Rollera.

plakát

Kryštůfek Robin (2018) 

Těžko se tomu věří, ale nevyvolalo to u mě žádné emoce. Když tu čtu, kolik lidí film dojal, říkám si, že je něco špatně. Asi pro mě málo vtipné, málo dojemné, málo roztomilé, málo....prostě nějak všeho málo. Pú je vyloženě jedna z nejvíc depresivních filmových postav ever! Možná je to jen moc dospělé.

plakát

Infiltrace: Obchod se svědomím (2019) (TV film) 

Co k filmu? Odfláknutý dokument sázející na sílu hlavního příběhu. Za mě by mnohem lépe fungovalo vyznění jednotlivých případů jako samostatné speciály v rámci např. Reportérů ČT. Co k osudům? Jistě nejdrtivější je Adámkův případ, kdy vidíme natolik fatální pochybení zdravotníků, že je z toho člověku úzko. Ano, komplikace se stávají, ale hysterická zdravotní sestra a lékařka, která nezavadí okem o pacienta, to nejsou lidé na svém místě. Lhostejnost instituce, kde se celá věc odehrála, je zarážející a nechápu, jak je to vůbec možné. Další dva příběhy mě tam vlastně nezajímaly, byly podány tak povrchně, že nemáte šanci je chytit. Co závěrem? Je dobře, že film vznikl, i když není zpracovaný kvalitně. Opravdu ze srdce si přeju, aby tohle dílko pomohlo poškozenému Adámkovi a jeho rodině k tomu, aby se konečně někdo pochlapil, a skutečně jim pomohl a omluva by (do prdele práce), měla přijít taky.

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Čekala jsem něco velkolepého, a dostala jsem v podstatě hodně civilní snímek. Není to vůbec špatně, tím bych měla začít. Na druhou stranu se mi nechtělo věřit, že může být láska tolik silná, aby zvládla věčně namletého vyhořelého muže. No, asi může....a proto nejspíš nebudu až taková romantička, jak jsem myslela. Když to shrnu, první půlka mě celkem nudila, druhá půlka mě vyždímala. Prostě ten konec to dost zvedne. #profiplačka