Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (6 957)

plakát

Specialisté - Pro Lídu (2024) (epizoda) 

Nevím jestli se to bude líbit babičce, ale mně se to teda moc nepozdává, ikdyž babička v podání Rázlové možná bude největším přínosem do tohoto seriálu. Sepéši Vodochodský se bude muset ještě hodně snažit ....

plakát

Specialisté - V utajení 2 (2024) (epizoda) 

Hasta la vista Lambora ... bejby. Při pohledu na náhradníka mi snad bude i chybět, ale co nadělat, když ho to ve Strouhalově týmu nebaví a chce zase do utajení... do takovýho, že zmizí z obrazovky.

plakát

Dívka a kouzelník (2009) (TV film) 

Zajímavý námět, teoreticky zajímavý scénář ale jediné na čem tento tv film stojí jsou Kubařová a Trojan, protože jinak nějaká atmosféra válečné doby nula, rozpočet na nějakou výpravu, vizuál nula nula nic a ve výsledku to působí dost lacině něco směrem ke studentskému filmu. Pro mne zklamání.

plakát

Polda - Série 6 (2024) (série) 

Šestá série překvapivě lepší než předchozí tři řady, což je možná dáno tou chudou konkurenční nabídkou ve stejném čase. Krimi případy jsou na okrasu do počtu, hlavní je veterán Bříza. Kolektiv tentokrát doplnila sympaťanda Barbora Bezáková, kterou registruju spíš ze slovenských seriálů, ale hádám, že tahle role patoložky ji posune dál. Přesto má duše romantika spíš fandila Kolesárové, ale co naplat, tahle moje srdcová oddechovka fungovala dobře a myslím, že po osmi letech Břízy si už nikdo nevzpomene na Kendyho.

plakát

Polda - Konec (2024) (epizoda) 

"Its a long road ....." zakončit Matáskovo působení hudbou z Ramba  nemohlo být nostalgičtější. Fajn seroš,  Barcelona v roli Miami sice tak tak, ale bude se mi po tomhle seriálu stýskat ... než něco vymyslí do sedmé řady a první díl se bude jmenovat Velký začátek.

plakát

Zrada (2024) (seriál) 

Slovenský seriál na téma nevěry a pomsty vsadil na jistotu úspěšné předlohy Doktorka Fosterová (2015), použil domácí prostředí, obsadil duo Issová Ondrík a ono to fungovalo, na domácí poměry dokonce velmi dobře. Originál ani jiné remaky neznám, ale krom toho, že to šlapalo ve slušném tempu a atmosféře, to tady stálo na charismatu a hereckých výkonech obou protagonistů. Issová se solidní slovenštinou a Ondrík v 9. dílu neváhal v herecké kreaci poprskat auto. Pět hvězd nedám za některé slabší postavy a občasný feeling, že ten vizuál připomíná ostatní slabé slovenské seriály a to, že se v druhé polovině vše točilo nesmyslně kolem syna a poslední epizoda je vůbec to najslabší. Pochvala taky za Siskovou, která byla většinu času jen jako ta druhá na okrasu, aby v devátém díle herecky obhájila existenci své role na jedničku.

plakát

Pod bodem mrazu (2021) 

Dokud to bylo to klaustrofobické španělské drama v obrněném transportéru bachař vs kupa vězňů a venku psychopat, co je chce zabít tak to šlo, ale venku už to zahynulo na logiku a finále to zabilo definitivně.

plakát

Stíny v mlze - Královna majálesu (2024) (epizoda) 

Tak nějak lepší než jsem čekal (což je možná daný tou současnou českou slabou tv nabídkou vůbec) a jako nenáročná oddechovka se mi to nezdálo až tak hloupé jako podobný kousky ČT typu Kriminálka Ostrava, Plzeň, Budějovice a občas tam z policejních postupů prosvítá inspirace true crime alá Případy 1. oddělení ... ale možná se mi to jen zdá.

plakát

Vytoč mého agenta (2024) (seriál) 

Herecky nabité, má to nápad, ověřený úspěšný originál, tak proč je tahle verze Primy seriálu o hereckých agentech  tak jalová záležitost, která mne ukrutně nudila?

plakát

Scooter - How Much Is The Fish? (1998) (hudební videoklip) 

Pravděpodobně nejdivnější název písničky techno kapely ever. Klip nevybočuje ze standardu Scooter.