Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zuzana a Matěj jsou v utajení v luxusním hotelu a „hrají“ manželský pár. Matějovi tahle hra pod cizí identitou vyhovuje, vrátilo ho to do starých časů. Navíc se mu Zuzana líbí a v pozici jejího manžela Matěj ztrácí sebekontrolu. Strouhalovi s Kovářem se zatím povede najít pachatele, který se pokusil zdrogovat hackera Davida Bártu, aby ho donutil vyzradit klíčové informace. Týmu pomáhá i Petr Hájek, policista z jednotky kyberkriminality. Ten je přesvědčen, že útočník zabil i dva jeho parťáky. Do hotelu přijíždějí vyšetřovat i Kovář se Strouhalem. Matěj se Zuzanou pokračují ve snaze získat od Bárty klíčové dokumenty jako důkaz. Strouhal zjistí, že v hotelu musí být komplic útočníka a že David je stále v nebezpečí… (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsme se všichni dozvěděli to, co po aktivitách Pirátů v oblasti elektronických databází víme už dávno, že všechny ty systémy nefungují, zadávají se kámošům a podplácí se u toho. Bezva. Ti dva v utajení působili tak nenápadně, až jsem doufal, že se z toho vyvrbí nějaký twist (třeba že je všichni prokoukli hned na začátku), ale ono nic, všechno tam vyšumí do ztracena. Proč chtěla otrávit / neotrávit toho hackera jsem nepochopil a proč se rozhodla zdrhat ve chvíli, kdy policistka bez povšimnutí přešla kolem jejího úkrytu, to mi taky hlava nebere. Ani motivy ostatních postav mi nedávají smysl, každý se chová jako idiot. A jaký mělo smysl zabít na začátku prvního dílu ty dva v autě? A kdo to teda vlastně udělal? Nedozvíme se. Důležitější je oběd majora s Malinkovou (který nikam nevede a nikam nově nesměřuje) a láska Matěje k Zuzaně, kterou vyřeší odchodem do jiného oddělení. ()

Reklama

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super díl i rozuzlení... No naštěstí to dopadlo takhle a ne nějakou šíleností... Ať žijí banánový programy 😀😀 Tak Marek Lambora končí u seriálu.... 😉😉 ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama