Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (6 940)

plakát

Pablo Escobar (2017) (TV film) 

Dokumentů o Escobarovi je asi milon a každý další přináší málo nového, objevnéjo , ale všechny mají jedno společné - posledních třicet let se v nich opakují těch pár stejných video a foto záznamů s tím pašerákem č. 1. Tento kanadský dokument není ničím informativně objevný, ale tvůrcům se podařilo přesvědčit k účasti jeho manželku a syna a ti poskytl snad poprvé kupu nových záběrů ze soukromí Dona Pabla. Tím je tento dokument unikátní, jinak je to taková roadmovie jeho syna, který chronologicky odvypráví životopis svého otce na základě vzpomínek a návštěvou míst v Kolumbii.

plakát

Srdce na dlani (2022) 

Tak jak hodnotit další vztahovou českou komedii v té nekonečné monolité řadě? Strašně neoriginálně, hloupě předvídatelná až jednoduše naivní jako telenovela z Argentiny, zabalená v idylkovém veselém barevném vizuálu. Duo Polívka, duo pejsků, fajn Balzerová, zatraceně sexy Svarinská (poprvé se svou češtinou), Hynek Čermák ve své nejmenší roli ( celá jeho scéna se vešla do traileru) a jediná dokonalost jménem Marek Taclík (nar. 1973) , jinak nuda bez šťávy a vtipu a to má Martin Horský spíš ty lepší věci v tomhle žánru jako Bezva ženská na krku (2016) , nebo úspěšné Ženy v běhu (2019).

plakát

Specialisté - Světlana (2022) (epizoda) 

Jak mám rád Predraga Bjelace, tak tahle role mafiána byla snad nejtrapnější. Devět z deseti stomatologů nedoporučuje účast ve Specialistech zavedeným oblíbeným tvářím...

plakát

Specialisté - Z nebeských výšin (2022) (epizoda) 

Letecký den jedné lesbičky a hned je z toho případ pro specialisty. Tak nějak jako průměr a to že z letadla dopadla na pole kámoše byla zajímavá náhoda.

plakát

Případy 1. oddělení - Řetízek (2022) (epizoda) 

Rozmohl se nám tady takový nešvar ... mezi podezřelými tvářemi se na minutu objevila jedna známá seriálově zavedená tvář a hle je to nakonec i pachatel. Hrozně okatý, ale díl, který šlape a definitivně jsem si zvykl na nové tváře, ale ten přerod Vetchýho do Korejse v přehrávaném módu začínám nést těžce.

plakát

Alpské lyceum (1992) (seriál) 

Komediální seriál o studentech jedné školy v Alpách, který byl devadesátkovou variantou amerických Beverly Hills 90210 (1990) , ale ty nebyly tak vtipné a měly asi stokrát víc dílů (a byly mezinárodně úspěšné). Sympatický zábavný skromný počin z Francie, který se ztratil v historii hodně dávno, ale u nás se nic podobného nikdy nenatočilo za posledních třicet let.

plakát

20 000 mil pod mořem (1954) 

Klasická  Verneovka z pravěku kinematografie,  čili z roku 1954,  což  znamená milion  obstarožitností ale jako pohádka  se to jako roztomilou dalo i s tím  ne hercem Kirkem Douglasem.