Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (50)

plakát

Czechsneakerhead (2013) 

Jako osvěta výborný, pár rozumných hostů, skvělej hudební doprovod.. bohužel i přes samotný streetwearový téma je provedení až moc undergroundový. Dokázal bych si představit poetičtější lokality pro rozhovory, aspoň co do betonu a města jako prostředí. Zamrzela mě úplná absence, jak záběrů z veletrhů- aspoň Berlín mohl proběhnout.. a detailnější pohled na sbírky dotazovaných aktérů- ukázka opravdových párů.. díky aspoň za Air Yeezy a instore release LeBron IX Corks.. Škoda, beztak se dokument k širšímu publiku nedostane, takže se na objemu informací, zejména zákulisních atd. mohlo přitlačit. Aktuální témata to ale postihlo, i když nic novýho se člověk sledující několik málo serverů a blogů nedozví.. Záběrů na tenisky mohlo být rozhodně víc, ale za na začátku zmíněnou osvětu a jedinečnost projektu a sdílenou vášeň je to na 90%.

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Study in pink 70% ; The blind banker 80% ; The great game 100% ; A scandal in Belgravia 100% ; The hounds of Baskerville 80% ; The Reichenbach fall 100% ; The empty hearse 90% ; The sign of three 90% ; His last vow 90%

plakát

Bling Ring: Jako VIPky (2013) 

Za tu bezprizornost, touhu vyclenit se nad anonymizovanou a atomizovanou spolecnost a za nadech adrenalinu, 20 bodu.. bohuzel to postrada jakejkoli koncept a naboj ci schopnost vzbudit ke komukoli jakykoli emoce.. co vic, neni to ani prehlidka luxusu- snad krom jednoho zaberu na Rolexy.. jediny cemu opravdu verim, byl vykon Emmy- tu ufnukanost, sebejistota, nulova zodpovednost a sebereflexe ve stani se leadera zeme a Zeme v dosazeni svetovyho miru.. aspon me ani jednou nenapadlo ,,hele Hermiona". Pritom sam namet ma takovej potencial.. skoda.

plakát

Podfukáři (2013) 

Asi sem mockrat videl trailer, asi by ty dve hodiny stacili ve dvouminutovym traileru, zcela urcite a vyjimecne by ku prospechu bylo 3D, taky nemam rad sugestivne podany neprirozeny monology primo na kameru namisto cilovymu akterovi, kterymu zneni patri. Podle myho prilisna snaha o necekannost, bohuzel neprirozenou a koneckoncu nezapadajici do sebe.. a az na Ruffala a ,,Zuckerberga" nepresvedcivy vykony hvezd.. prijemny zklamani za tri hvezdy, spis za formu, nez obsah.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Tarantino je blazen, obdivuju jeho vpicistvi proti vsemu a vsem. Asi by bylo prehnane malicherny vycist jednu minutu za kazdou zapocatou pulhodinu, ktery se kupi hlavne diky uplnymu zaveru. Je parada, jak pod jsou schopni zahrat.. Waltz pro me dorovnal vykon Pitta z panchartu. Jinak nastesti klasika, roztahany dialogy s vtipem i pointou, krev i na krvi a Tarantinova malickata role.. novodobej a svezi western.. a hlavne D je neznely.

plakát

Soumrak mrtvých (2004) 

Uprimne se tesim z kazdy spoluprace Pegg+ Frost, navic britska suchost, klid- az apatie a nadhled situacim jako zombie apokalypsa neskutecne sedi, atmosfera, ze ktery hollywood udela drama, pribeh o hrdinstvi, nestastny lasce a o slzy rikajici si konec, je britska varianta prirozenejsi a bezvychodny atmosfere dokonale sedne. Konec si zasluhuje i posledni hvezdu.

plakát

Piráti na vlnách (2009) 

Jakozto neposluchace nejpoctivejsi hudby na svete jsem se obaval, jestli tahle moje nezasvecenost nebude mit negativni vliv na dojem, respektive hodnoceni filmu, nastesti vubec ne, atmosfera filmu, zejmena pak na samotny lodi je uzasna, a i jako na nefandu rocku me dokonale ocarovala. Urcite na tohle maji pravo jen Britove, a proto to dopadlo tak skvele. Genialne vystizen vyznam a poselstvi hudby a subkultury, dekuji.

plakát

Nula od nuly pojde (2006) 

Trapnost a parodicnost scen s fed.agentem ockem u me na dojmu rozhode nepridalo, navic nemuzu si pomoct, a ano budu se opakovat, ale Big nothing ma hodne slozitou pozici vuci drive, ci pozdeji natocenym- Rocknrolla, Sbal prachy a vypadni, Sejmi eso, Kiss kiss bang bang, Nerizena strela, V Bruggach. Ano, nadvakrat eskalujici konec se mi hodne libil, stejne jako nekolik dalsich neobvyklych napadu, ale v celkovy, i tak predlouhy stopazi to je malo- nevtahne, neoslovi, neprobouzi emoce (az na 5 scen).

plakát

V Bruggách (2008) 

Vzpomnel sem si na Horsi nez smrt.. kvalita filmu odvisla ,,jen" od hereckych vykonu a napsanych dialogu.. a ze tam tech perel neni malo.. sice v porovnani se Sbal prachy a vypadni, Rocknrolla, Kiss Kiss Bang Bang, dokonce i Sejmi eso mi V Bruggach neco malo schazi, ale nejsem to schopen pojmenovat, dost mozna je to tim netradicnim pribehem, lepe receno jeho podstatou, nicmene to by melo hrat v jeho prospech. Herecky vykony sympaticky napsanych, a hlavne zahranych postav, humor, neobvyklost pribehu, moc pekna kamera..

plakát

Na doraz (2010) 

Porad sem cekal prusvih, kterej to cely zkazi, jednak kvuli pomerne nizkymu hodnoceni, a jednak proto, ze Phillips dovede dovest blbost k same dokonalosti. Sice pravda, ze neco bylo vylozene moc.. rozflakani imprezy, mexiko nebo postreleni?!.. jinak ale super zazitek, videt Downeyeho a Zacha dohromady. Takze nebejt tech par silenosti..