Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (55)

plakát

American Horror Story - Double Feature (2021) (série) 

První část super a napínavá. Měli to nechat raději jen na tu první polovinu. Druhá polovina byla divná a konec se naprosto nehodil.

plakát

Stepfordské paničky (2004) 

Tenhle film mám ráda, je plný černého humoru a se zajímavou zápletkou. Jen jsem moc nepochopila jestli to jsou teda roboti (úplně nové tělo) nebo (podle toho, co tam vykládali) mají v mozku čipy. Tak jakto, že mají jiná těla? To mi přišlo trochu matoucí. Navíc pro Joannu měli tělo připravené. Jinak ale za to film stojí a ráda se kouknu znovu.

plakát

Duše (2020) 

Úžasné. Úplně něco jiného než jsem čekala. Bylo to kouzelné. Krásně zpracovaný “život” duše a to jak se stává člověkem, i to jak z člověka odchází. Nejlepší je duše kočky.

plakát

Velké oči (2014) 

Bylo to zajímavější tím, že je to podle skutečné události. Jinak to bylo chvílěi takové utahané.

plakát

Moucha (1986) 

Úžasné...žádné super efekty a to o víc to mělo větší efekt...Jeff Goldblum jako vždy podává úžasný výkon...změna v mouchu je naprosto dokonalá, byť naprosto nechutná

plakát

Jurský svět: Zánik říše (2018) 

Není to ono...je to úžasný film, plný akce a napínavýcj scén, ale není to ono...stále přemýšlím nad tím, co mi tam chybí...a ten konec? Vážně? Jak dlouho takhle přežijí?..ráda bych další díl, ale mám obavu, aby to nebylo ještě horší...

plakát

The Dam Keeper (2014) 

Byla jsem velice mile překvapena. Stručné, výstižné a hlavně velice milé. Jiná animace než se objevuje dnes, ale velice krásná. Úžasný příběh, který nepotřeboval slova a měl by jej každý vidět. Někdy skutečně ubližujeme těm, které potřebujeme a nevíme o tom.

plakát

Žena v kleci (2013) 

Tak nevím, jak mám tento film hodnotit. Když to budu hodnotit jako samostatný film, tak klidně 5*. Super atmosféra, herci, příběh. Prostě napínavá detektivka. Teď ze strany knihy. To hodnotím jako odpad, max. 1*. Je to zcela jiný příběh, postavy si nejsou podobné, vše zjednodušili (ale naprosto), takže jsem vážně zklamaná, protože meli neskutečně úžasnou knižní předlohu. Nejlépe měli film pojmenovat jinak a nevhat ho samostatně, protože tohle není Carl Mørck.

plakát

Zootropolis: Město zvířat (2016) 

Musím říct, že jsem byla velice mile překvapena a potěšena. Obávala jsem se klasická pohádky, kde už po 5 minutách víte, jak to dopadne. U Zootropolis jsem byla napnutá do samého konce. Super hlavní hrdinové králičice Judy a lišák Nick, vážně jsem se s nimi bavila. Nejlepší scéna ale byla u lenochodů, to jsem se vážně nasmála. Nebyla to ani tak pohádka, ale spíš humorná a napínaví detektivka plná zvířat.