Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (33)

plakát

Out of Darkness (2022) 

Docela našlápnutá atmosféra, kterou ale zabije odhalení toho, co ve tmě skřehotá. Film pak v podstatě nedává smysl, protože předešlé silové výpady a brutalita nejsou adekvátní k maskulatuře vřískala a celé to pro mě ztratilo veškeré kouzlo a smysl. A v upoutávkách lákat lidi na pravěkého Predátora je tak mimo, že prozření o to víc bolí. Škoda, udržet to v nadpřirozených kolejích, mohla to být docela fajn brutální podívaná i přes to, že herci vypadaji spíš jak entity z půlnočního Václaváku, než borci z doby před desítkami tisíc let. 50%

plakát

Electra (2023) 

Jak složitě najít cestu k vlastnímu tělu ve 20 minutách....jako fakt? Nějak mi to hledání asi uniklo, při koukání na dovádějící figuríny. Je vidět, že to dalo docela dost práce a nějaký umění tam asi bude, ale tohle přijde opravdu někomu geniální? Zuzana většinou jenom blbě čumí a na konci radši většinu toho zvěrstva doslova vysvětlí, aby intelektuálové neměli moc práce s přemýšlenim a mohli rovnou napálit pět jablek. Protože kdyby si to náhodou někdo pustil vícekrát, mohl by zjistit, že to je vlastně v tématech dost povrchní, což se ale vzhhledem ke stopáži není čemu divit. Jediné plus je malá Maruška, která hravě přehrává všechny kolem. Jednu hvězdici za snahu a příšte si raději pustim něco, kde se nebudou objevovat vlastní těla, ani vzpomínky na zmrvený narozeniny, kdy fotr prásknul dveřma a máma se zpila tak moc, že jí na ksichtě vyrostla paviání prdel.

plakát

Mladá dáma (2024) 

A máme tu novej žánr....survival pohádka. Pestrobarevný prostředí v kontrastu s temnou jeskyní a ještě temnějšim drakem. Barbar Bobban Brown, co si svoje skills nahonila štípánim dřeva a příběh jednoduchej, jak rozhovor dvou svítících mloků ve splálenině dračího stupně, srajících kouzelnej léčivej sliz. No ve výsledku proč ne. Docela v pohodě podívaná na nenáročnej večer. 70% s odřenejma ušima.

plakát

Babylon (2022) 

Kdyby to bylo o 89 minut kratší, tak by to byla 100% jízda. Takhle je to tak hezkých 70%. V této stopáži to prostě nejde udržet. Margot a Brad super, Diego lehce koženej. První polovina je orgasmus.

plakát

The Last Voyage of the Demeter (2023) 

50% za Drákulu a slušnej vizuál. Jinak to stojí za hovno. Pokud má někdo problém usnout, tak doporučuju tento film. Udržet se při něm vzhůru je celkem nadlidskej výkon.

plakát

Kosmonaut z Čech (2024) 

Čekal jsem nějakej plevel a nakonec dostal sci-fi s atmosférou jak hrom. Hypnotický hlas Hanuše (v originále) a úžasná hudba ve mě rezonovala po celou dobu tohoto minimalistického vesmírného dobrodružství za cestou k nalezení sebeuvědomnění a ztracené víry v lásku. Rozhodně ne dokonalý film, ale ve svém žanru vynikající. Kdyby se ještě malinko přitlačilo na pilu, mohla z to být klasika stojící po boku stylově podobné Fontány. Prosil bych víc takových filmů...

plakát

Přišla v noci (2023) 

Nemůžu pochopit tak vysoká hodnocení, proč proboha? To, že lidi jsou žumpa a chovají se k sobě odporně neni žádná novinka a nevim proč na to koukat v podání přehrávajících debilů. Samozřejmě se každý s námětem ztotožní, protože určitě skoro všichni mají v rodině ve větší, nebo menší míře někoho podobného. Scénář nula, všičhni se chovaji jak idioti, přizdisráči, nebo sráči. Jedna hvězda za vizuál, to je ale asi tak všechno, co je na tomhle průjmu zajímavý. A opravdu je v žánru na prvním místě uvedená komedie? No páni, chtěl bych vidět někoho, kdo se aspoň trochu pousměje. Drama na zvracení ano, z lidský špíny. Horor? Opravdu? Hodně jsem v tenhle film věřil a dostal jenom další českou sračku, ve který prostě nejde protagonistum věřit ani jedinou scénu.

plakát

Temný případ - Noční krajina (2024) (série) 

To je tak, když máš dobrý nápady,, super herce, dokážeš udělat atmosféru, ale absolutně nevíš, co si s tim všim počít. V poslední epizodě uplně bije do očí, jak se v tom Jodie a Kali plácaji, protože autoři absolutně nezvládli poslední díl a to co tam hrdinky melou fakt stojí za to. Jinak mě to bavilo, akorát poslední hodina seriálu je dost utrpení.

plakát

Smrtelné zlo 2 (1987) 

Naprostá dokonalost, kvůli které jsem začal jako kluk milovat horory.  Perfektní kamera, šílenství valící se na hlavního hrdinu ze všech stran. Hlavně ale intenzivní jízda od začátku do konce. Raimi byl prostě v osmdesátkách neskutečnej borec.