Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 402)

plakát

Michel Petrucciani! (2011) (TV film) 

To byl teda borec. Jazz vůbec nemusím, ale tady jsem obdivoval Petruccianiho kousky s otevřenou pusou. A jaký měl ten chlapík baby :-) Fakt nezáleží na vzhledu, ale na osobním charismatu - a toho měl Petrucciani víc něž kdejakej dvoumetrovej svalovec. A jak si ze sebe uměl dělat srandu....

plakát

Zkurvená noc (2003) 

Jedna půlhodinka v podání několika postav, kde všechno souvisí se vším. Je to jednoduché, je to vtipné, je to nekorektní a netrvá to moc dlouho. Smrt u náhrobku mně hodně pobavila.

plakát

České moře (2017) (pořad) 

To je ale píčovina - ale milá.

plakát

Kafe & Cigárko (2017) (seriál) 

Marii Doležalovou mám moc rád, její knížka se mi líbila a tak i když tenhle seriál by určitě potřeboval lepšího režiséra, tak mě příjemně pobavil. Hrát tam kdokoliv jiný, tak bych ale asi 3 hvězdy nedal.

plakát

Resident Evil: Poslední kapitola (2016) 

Doufám, že tohle bude už fakt poslední kapitola téhle série, jejímuž 1. dílu jsem dal kdysi 5 hvězd. Tahle 6. část už byla totální sračka. Jedinej klad jsem našel na Mille Jovovich, která se mi zdá v 41 letech hezčí než zamlada.

plakát

Elle (2016) 

Nikdo jiný by tenhle už tak nadprůměrný snímek nemohl vytáhnout ještě výš než dokonalá Isabelle Huppert. Její Elle, to byl herecký koncert, který jsem už dlouho neviděl. Víc k tomu nemám co dodat.

plakát

Musíme si promluvit o Kevinovi (2011) 

Pěkná sonda do způsoby výchovy v "moderních, progresívních" zemích. Místo aby spratek dostal pořádně nařezáno, papínek se s ním vysírá a maminka i když by chtěla, tak se bojí, aby na ní nepřišla sociálka. To že spratek na konci udělá to, co udělá je dílem jeho vina, ale velkým dílem i vliv téhle pseudovýchovy. No a reakce veřejnosti? Typická ukázka "humanismu" a pokrytectví. a Tilda Swinton výborná, ale spratek ve všech třech obdobích jeho života taky dobrý.

plakát

Rebelská unie (2015) 

Asi to měl být nějaký druh protestu, ale nějak to nedrželo pohromadě. Nezíval jsem, takže dobrý, ale příběh neměl gradaci a s přibývajícím časem to byl jen sled více či méně absurdních situací.

plakát

Ikarie XB 1 (1963) 

Příběh je v dnešní době samozřejmě naivní. Ale to, jak je to uděláno, téměř na koleně, v té době, to pozvedá tenhle sci-fi kousek v mých očích a v dnešní době o hodně výš. Jediným rušivým elementem pro mně byla hudba Z. Lišky.

plakát

Vdova (1971) 

Člověk ví předem, jak to dopadne, přesto se na to se zaujetím dívá. A to díky Delonovi a Signoret, kteří utvořili opravdu povedený páreček. Pokud se k tomu přidá i dějová linka s mladou dívkou od sousedů, rozkol na život a na smrt mezi dvěma domy na opačných březích řeky a kousek staré opravdové filmařiny, tak je radost se na to dívat.