Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (436)

plakát

Kurýr 3 (2008) 

Jason "nesmrtelný" Statham do třetice a pořád to samé. Opět jde o oddychovku na jedno zkouknutí od které víc nemůžete čekat.

plakát

Labyrint lží (2008) 

Stokrát omýlaná věta, že Ridley Scott neumí natočit španý film se opět potvrdila. Labyrint lží těží hlavně s výborného obsazení Leonarda DiCapria a charismatického Marka Stronga. Russel Crowe dostává ve filmu velmi málo prostoru. Hraje opět dokonale ale působí spíše jako takový zábavný doplněk filmu. Jeho role ve filmu je z 80% starání o rodinu a z ní pramenící komické situace. Labyrint lží je zkrátka film DiCapria. Jeho naprosto sugestivní a lehce uvěřitelný výkon je to co zvedá film a jen díky němu je těch 128 minut přepálené stopáže přípustných. Jde totiž spíše o konverzační film a k tomu potřebujete herce, který dokáže upoutat. O akci se postará až závěrečná půlhodinka, kdy dojde na lámání chleba. Při scéně, kdy DiCapria mučili jsem naprosto oněmněl a v kině zavládlo hrobové ticho. Co řící závěrem? Ridley Scott opět natočil skvělý film ale bohužel pro mě nepochopitelně přetáhnul stopáž a jde spíše o konverzační film, který místy postrádá akci. To je bohužel také důvod proč dávám "jen" 4 hvězdičky.

plakát

Česko hledá SuperStar (2004) (pořad) 

První řada byla nebál bych se říci v Česku trochu fenoménem. I já sem ji moc rád sledoval, protože přinesla něco nového a neokoukaného. S přibývajícími řadami už ale šla trochu kvalita dolu a začalo to být silně stereotypní.

plakát

X Factor (2008) (pořad) 

Pro mě byl X Factor lepší než Superstar. Pokud se ale ohlédnu za vítězy této soutěže, tak Česku skutečně na hudebním poli absolutně nic nepřinesla. Nadprůměrný Ruml bohužel nevyhrál (což nechápu dodnes) a po X Factoru jakoby se slehla zem. V tomto ohledu byla Superstar přínosnější. Co se týče kvality pořadu, tak X Factor byl na tom ale mnohem lépe.

plakát

Riskuj! (1994) (pořad) 

Celkem fenomenální soutěž, která se na obrazovkách držela velmi dlouho.

plakát

Receptář nejen na neděli (1987) (pořad) 

Pro kutily a zahrádkáře určitě poučný pořad s užitečnými radami. Ani jedno z nich ale nejsem, takže pro mě naprosto zbytečný pořad.

plakát

Harry Potter a Fénixův řád (2007) 

Pro mě druhý nejlepší díl celé série. David Yates je velkým příslibem do budoucna a jeho kvalitní režie je ze snímku přímo cítit. Výsledný dojem u mě trochu kazí vyšší stopáž, tak jako to bylo i u předchozích. Chápu, že knižní námět by vydal až na 4 hodinový film ale myslím si, že pár zbytečných scén by se i v tomto díle našlo. Stopáž je ale asi jediná výtka tohoto dílu. Film mě bavil a závěrečný souboj s Harrym a Brumbálem je skutečně excelentně natočen. 90%

plakát

VyVolení (2005) (pořad) 

První sérii sem občas sledoval a dalo se na ni i dobře koukat. Vyvolení byli určitě lepší než Big Brother. Nova si byla propadáku velmi dobře vědoma a tak Big Brothera rychle stáhla z vysílání. Hlavní problém byl, že narozdíl od Vyvolených bylo v Big Brotheru obecenstvo sestaveno z prostitutek, "Filipů" a dalších nabušenejch primitivů, kteří měli místo mozku sval. Poté tak vypadala zábava, respektiva nezábava. Oproti tomu Vladko, Regina, Zvěřina tak z těma se u obrazovek divák nenudil.

plakát

Zkouška z dospělosti (2007) 

Pohodový film o partě spolužáků, kteří se rozhodnout vyloupit banku kvůli penězům na operaci. Graduation má něco do sebe a když si do výsledku započítám i krásnou Shannon Lucio je to tak 70%.