Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (65)

plakát

Arctic: Ledové peklo (2018) 

Hrozna nuda. Jak se mi libilo "Valhalla Rising", tak tohle jsem po hodine vzdal. Promin Madsi...

plakát

Pre Vis Action (2016) 

Sestiminutova jednohubka...a byt nejsem zadny velky hnidopich, tak jsem na prvni shlednuti odhalil minimalne 3 zabery kdy jde pozdnat ze mece jsou (alespon v nekterych sekvencich) gumove. Coz me osobne trosku rusilo. Nicmene pokud cekate az se Vam uvari vajicko na tvrdo, tak Pre Vis Action je idealni :)

plakát

Zootropolis: Město zvířat (2016) 

Moc pekny animak. Asi uz jsem dlouho zadny nevidel, nebo byl tenhle i po technicke strance vyjimecne zdarily. Nektere detaily mi prisly totiz uplne uchvatne. Jo a scena s lenochody na dopravnim urade je naprosto nezapomenutelna....rekl bych ze patri do TOP 10 komedialnich scen EVER: Opakovane jsem padal pod stul :)

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Ja teda nemam potrebu Trosku hatovat, jak je ted obecne v mode. Dokonce puvodni trilogii Slunce, seno... povazuju za absolutni klasiku. Kterou jsem videl asi 20x a dam si ji rad kdykoliv znova. Nicmene Babovresky...myslel jsem, ze Kamenak je dno. Ale ted uz vim, ze muze byt jeste mnohem hure. Opravdu MNOHEM hure. Vubec treba nechapu, co je vtipneho na tom neustalem a nesmyslnem trapeni Kikincuka, v roli starosty. A vic k tomu ani psat nebudu, tady ten grcanec si to ani nezaslouzi. Spise jeste jedna zajimavost. Krome toho ze Troska uplne selhal a nedokazal natocit koukatelny, nedejboze, vtipny film. Tak se mu nepodarilo (ze by malo penez?) ani vytvorit dojem realne zjici vesnice. Ony jsou totiz Babovresky, jako obec, krome "hrajicich postav", uplne, ale uplne prazdne.

plakát

Krásná pokojská (2002) 

Jennifer Lopez je nejen "uzasna" zpevacka, ale zajiste i "dechberouci" herecka! Ty romanticke komedie, to je proste mor. Nicmene musim uznat, ze tohole neni tak starsne prudici jako Pretty Woman. Takze z toho duvodu jedna hvezda.

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

Mno nevim....kdybych to mel shrnout, tak je to docela pekny dobrodruzny film, ktery ma s puvodni Piratskou serii, spolecnou pouze postavu Jacka Sparrowa. Nejvice me mrzi naprosta absence humoru typickeho pro prechozi filmy. Johny Depp v tomto ohledu pusobi jak sam vojak v poli. *** a ani o chlup vice....

plakát

Cesta na jihozápad (1989) 

Dle meho nazoru hodne slabe po vsech strankach. Snad jedine Petr Cepek jako padouch je klasicky vyborny. BTW. Nektere rekvizity jsou fakt strasne. Kdysi jsem mel kapslovku, ktera budila rozhodne vetsi respekt nez "revolver", kterym se ve filmu ohani pistolnik Jiri Schmitzer.

plakát

Zoufalci (2009) odpad!

otresnost s protivnyma postavama a naprosto bez deje. A hlavne neskutecna NUDA. Sorry ale tohle byl fakt des :-/ A taky by me zajimalo na zaklade ceho je to titulovano jako komedie.

plakát

Cat Shit One: The Animated Series (2010) 

Woooow. Tak tohle je teda něco :) Dva králičci ze specialni jednotky (z nichž jeden je tak trochu trouba a druhý je cool heroický velitel) zachraňujou jiné králíčky, zajaté zlými teroristickými velbloudy někde v teroristické zemi. K ději je to všechno, zbytek je totální akce. Ale vzhledem k vynikající animaci, roztomilým hláškujícím králíkům a správně odporným velbloudům, je to fakt nářez :) Prostě 22 minut čisté animované střílečky. Luxusní prdel :D

plakát

Události (1993) (pořad) 

Ale hovno seriózní a objektivní. Je to stejný humpl jako všude jinde (viz. výsledky studentských voleb 2010). Akorát to většinou není tak vidět...