Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (605)

plakát

Tatínek (2004) 

Méně než - li pět nelze tomuto roztomilemu dílku dát. Dokument je edukativní, příjemně plyne a i přes sváry otce se synem ,které nevyhnutelně poznamenaly vztah panu Sveraku,je zde v každé minutě cítit skalopevna láska a pevné rodinné pouto. Zdeněk Svěrák je osobnost,kterou náš národ nikdy neztratí. Vždy a hlavně navždy nás bude provázet svými nezapomenutelnymi scénáři, jedinečným humorem a láskou k dětem, vyjádřenou v prekrasnych písničkách pana Uhlire.

plakát

Příběh z Bronxu (1993) 

Toto je ten typ filmu ,který nestarne a neokouka se tak lacino.Pan De Niro byl mazák a jeho aktivní roky trvaly pomalu 30 let.To pro mě osobně natočil parádní kousky ,s vlastnostmi jimiž oplývá i tento skvost.Nejlepší Scorsesovky byly natoceny právě s De Nirem. Navíc Kmotr2,Mission,Heat... Vždyť víte sami lidičky. ..

plakát

Instalatér z Tuchlovic (2016) odpad!

Vorluv feeling je mi čím dál vzdálenější. Ale on sám žije takovým prostým životem a na samotě s celou rodinou v jednom domě...Je to obvyklý standardně normální chlapík, ale z té krásy průměrnosti člověka uz vyzdimal maximum.

plakát

Skála (1996) 

Zase komentář v hajzlu.Udělejte s tímto problémem něco vážení.

plakát

Robinsonův ostrov (2017) (pořad) odpad!

Velký bratr a Partička Vyvolených na rozProstrenym ostrově tady nemá co pohledávat.

plakát

Deadpool (2016) 

Akční American Pie s parádní kamerou a trikama, sracka infantilní.Jak pise Jerdno, vidím to stejně.

plakát

Učitelka (2016) 

Je to kafe Mlejnek .Ale na to čím přispěli JH české kinematografii za posledních 15 let,je tento článek ještě korektní vůči divákovi.Jinak naprosto zbytečný vůči současnosti,i když kdo chce,dá tomu status AKTUÁLNÍ.

plakát

Příběh heavy metalu (2011) (seriál) 

Dost povrchové sdělení ve formě rádoby informativniho polodokumentarniho seriálu. Jako první jsem viděl osmý díl o nu-metalu,na němž jsem jistou dobu vyrůstal a byl pro mě důležitým subzanrem pro další vývoj osobního hudebního vkusu.Díl seděl jak prdel na hrnec.Zmíněno až na jednu chybějící particku vážně vše podstatné a popravdě. Natesen na díly o deathu a o grindcoreu a extrémním metalu......To se člověk víc dozví ze zdi na fizlarne na hajzlu, když kreslí soplama po stěně........9.7.2018 komplexně to funguje, potěší díl o grungy ,i když bych ho nečekal v metalových dokumentech.

plakát

Gangy New Yorku (2002) 

Po pár letech film totálně vycpel,já se probudil a jsem fakt zmklamanej.Ani DiCaprio mě nebavil.Lewis je teda famózní a dík, že mě nenechal posrat se nudou.U2 song se mi líbí hodně , takže odtud druhá hvězda.Jinak se Gangy změnily ve francouzské brambory.Vsechny suroviny jako brambory sýr slanina cibule česnek vejce....To je bomba,ale dohromady mi to nechutná.Podobne jako Aviator.Ale proč?

plakát

Je s námi konec? (2016) 

Ozvezovna faktů, které už nejspíš všichni víte.