Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (315)

plakát

After: Polibek (2019) 

Lidi, kteří nespadají do cílovky remcají o tom, jak je to prostinké a o ničem. Já jsem ale spokojená, protože nic víc, než co jsme dostali, film ani nesliboval. Já věděla, že se mi to líbit bude.

plakát

Řbitov zviřátek (2019) 

Možná jen neumím docenit klasiku, protože knihu jsem nečetla, ale z pozice hororového fandy, který má už něco nakoukáno, musím konstatovat, že mě to prostě nebavilo. Vždyť trvá hodinu, než se vůbec začne něco dít.

plakát

Noční směna (2014) (seriál) 

Většina seriálů těží z důležitých životních milníků. Tenhle seriál je okázale přeskakuje. V pauze mezi sériemi stihla proběhnout svatba, odjezd postavy do Afghánistánu, odmítnutí žádosti o ruku, rozchod (hned několikrát), začátek vztahu, závažná operace určující kariéru, odstranění nádoru v mozku, návrat Annie....to mě neskutečně vytáčí. Stejně jako fakt, že odlifrují hlavní postavy z obrazovky aniž by se namáhali nám oznámit, co se s nimi stalo. Jednodušší je asi dělat, že nikdy neexistovaly (Landry, Krista, Ragosa). Ale abych jen nenadávala... Seriál je svižný, dramaticky a prostě se pořád něco děje, rozhodně se nenudíte. Postavy jsou sympatické a celý seriál vyzařuje takovou příjemnou až rodinnou atmosféru.

plakát

Smrtelné stroje (2018) 

Patrně půjdu proti proudu, když napíšu, že nic lepšího jsem nemohla dostat. Jsem nadšená, postavy i svět jsem si zamilovala a určitě se k filmu ještě vrátím. Nejvíce mě mrzí, že jsem jej neviděla v kině na velké obrazovce, ale doma u PC. Ps: Již několikrát se mi stalo, že mě film přivedl ke skvělé knize či knižní sérii, jež byla dílu předobrazem (např. Darren Shan či Percy Jackson) a tady to nebylo jinak. Philip Reeve je skvělý spisovatel, škoda, že se Mladá Fronta neobtěžovala přeložit více než tři díly (v únoru vyjde 9 kniha série). EDIT: Tak mladá fronta je sice v insolvenci, ale přesto se dočkáme dalších několika dílů, jupí.

plakát

F.B.I. - Výbuch (2018) (epizoda) 

Pro mě to je jen další z mnoha kriminálek, které jsou jako přes kopírák a které nemá cenu sledovat pravidelně.

plakát

Charmed - Pilot (2018) (epizoda) 

Oprostím-li se od faktu, že je to remake mých milovaných Čarodějek, tak můžu pilot zhodnotit jako průměrný cwčkovský počin. Budu-li ovšem srovnávat, tak budu muset smutně konstatovat, že z původní atmosféry to nemá zhola nic.

plakát

Pouť - Vědma (2018) (epizoda) 

Možná mám jen ráda tento buranský humor, ale mně to upřímě pobavilo. Uvidíme dál.

plakát

Code Black (2015) (seriál) 

Pokud jde o lékařské seriály, tak mohu s klidem říci, že už mám něco nakoukáno, protože lékařině dám vždy šanci. A právě Code Black je mého srdce výtěz. Je nekonvenční, originální a hlavně vám zvýší tep na téměř nepřijatelnou hranici. Od první klapky, od první vysvětlivky, cože to ten code black vlastně je, až do konce, je to doslova průtrž emocí a adrenalinu. S ničím se moc nepáře, postavy se omezují jen na temperamentní pokřiky nad umírajícím pacientem a při zdejším hodnocení to prostě musím vychválit až do nebes.

plakát

Transformers: Poslední rytíř (2017) 

Je to moc dlouhý a moc zmatený. Mám dojem, že tvůrci tam chtěli nacpat úplně všechno, ve výsledku ale filmu uškodili. Jak se říká: ,,Všeho moc škodí."

plakát

Hrdinové ohně (2017) 

Only the Brave není vůbec špatný film, jen musím přiznat, že podle traileru jsem čekala něco úplně jiného. Čekala jsem mnohem více akce, napětí a hlavně ohně, ale oheň tu hraje jen vedlejší roli, což je pro mě osobně škoda.