Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (27)

plakát

Zlo si umí počkat (2023) odpad!

Zmatek střídá chaos. Někde možná hluboko schovaná nějaká dobrá myšlenka byla. Zlo se šíři jako epidemie. Ale to bylo tak celé. Nelogicky se chovající hlavní postavy připomínající houmlesaky z nádraží. Člověk si až tak trochu přeje, aby všichni už chcipli a to utrpení skončilo. Hlavně pro diváky.

plakát

Lék na život (2016) odpad!

Absolutně mi není jasné, co tím chtěl kdo říct. Dvě a půl hodiny naprostého fiaska a zklamání!! Prostě nefunguje ani výběr herců, ani zdlouhavá dějová linie a vlastně to vůbec postrádá jakýsi děj. A když už přečkáte dvě a půl hodiny, že se aspoň dozvíte nějaký vysvětlení, tak nic. Žádný není.

plakát

Sestra (2018) 

Námět filmu je zajímavý a velmi zdařilý, škoda, že se ho nepodařilo rozvinout tak, jak by si zasloužil. Všechno to mělo rychlý spád, člověk se nenudil, ale bylo tam tolik možností, jak to víc rozvést - ovšem to se naprosto nepodařilo. Prostě všemi směry nedotáhnuto do konce. O atmosféře nemluvě, nebyla tam žádná. Natož děsivá. Lekací scéna tam byla jedna jediná (!!!!)

plakát

Winchester: Sídlo démonů (2018) 

Děj se zdá velmi zajímavý a to i diky tomu, ze se opírá o skutečné události. Avšak tomu bohužel chybí jakákoli atmosféra. Lekacky sice fungují ale filmu nijak nepomohou. A uz vůbec tomu nepomohou nesympaticti herci, u kterých ani nezamrzi, když umřou.

plakát

Domácí vězení (2014) 

Musíte to brát takové, jaké to je. Moc to není horor, ale za to je to vtipné, místy strašidelné se super atmosférou a skvělými hlášky. Trefa byla i s výběrem herců, protože každý přesně pasuje na svou roli. Nebrat ten film moc vážně a spíš si to užívat.

plakát

Sinister 2 (2015) 

Po naprosto dech beroucím prvním snímku jsem asi očekávala mnohé, zklamání ovšem ne. A bohužel jinak se u mě nějak snímek nepodepsal. Čekala jsem nějaký originálnější děj a novou zápletku. Ne, že od začátku přesně víte co se děje a jak to dopadne. Ano, mělo to být navazující, ale to neznamená, že nemohla vyplout na povrch například nějaká nová démonická síla nebo něco takového. Toto byl pro mě velmi nudný počin, který člověk aspoň při nějaké znalosti prvního dílu předpovídat celý děj. Bohužel k mé velké lítosti, naprosto vyhozené peníze za lístky do kina.

plakát

Ghoul (2015) 

Musím uznat, že mě film mile překvapil. Po tolika rozporuplných recenzí na internetu jsem od filmu moc nečekala a pouštěla ho s rezervou. Samotné téma kanibalismu mne normálně moc neoslovuje, ale se spojením s Čikatelovým procesem na mě přece jenom udělalo dojem. I když pár věcí mě ve filmu přišlo zbytečných, nebo bohužel "nedotažených", film se mi celkově líbil. Lekačky i zajímavý děj dostávají tento horor do mých horních příček oblíbenosti.

plakát

Nepřemožitelné zlo (2005) 

Skvělá atmosféra i děj. Dokázalo mě to vystrašit a celou dobu drželo v napětí. Co musím vytknout je hrozný herecký výkon hlavní hrdinky. Vůbec žádné emoce, jak na drogách. Těžko jí něco uvěřit, natož aby byla sympatická pro diváka. Jediný co jí šlo, byla poslední hysterická scéna :)

plakát

Vražedná terapie (2001) 

Zajímavý snímek, ale určitě bych ho nezařadila na prvním místě mezi horory. Celou dobu jsem čekala, kdy to konečně pořádně začne. Akci jsem se dočkala asi posledních deset minut. Ale když se zpětně nad filmem zamyslím, určitě to není špatný psychologický thriller. Ale s nálepkou "horor" člověk čeká marně na něco, co nepřijde. To si myslím, že je určitě pro tento film škoda. Moje hodnocení 4 hvězdy za to, že mě minule překvapil konec a skvělé role herců. Znovu bych se na film ale rozhodně nepodívala.

plakát

Antikrist (2009) odpad!

Pouze ukázka toho, jak může fungovat lidský mozek a co je člověk schopný udělat. Psychický problémy ukázaný v surovém provedení neustálého sexuálního chtíče a konec jak z špatného hororu.