Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (130)

plakát

Arnold (2023) (seriál) 

Neskutečné co všechno Arnold dokázal.Díky za dokument.

plakát

Kolonie (2015) 

Za mě super.Ke konci filmu to šlo ještě více vystupňovat a udělat dramatičnější.Nejsem trochu spokojený s koncem filmu když už odlétají hrdinové letadlem na letišti do bezpečí a prakticky jim v tom nikdo nebrání.... Jinak by to bylo za plný počet nebýt této odfláklé scény.

plakát

Nesnesitelná tíha obrovského talentu (2022) 

Fuck,fuck,fuck.Nicolas Cage je zpátky v plné formě.Vítej.Tohle se fakt povedlo.Pokud jste s ním viděli většinu filmů,tak hned rázem pochopíte o co tu jde.V podstatě jde o to,že zde procházíte s ním celý herecký život co natočil a proč točil v posledních 10.letech podřadné filmy.....více nechci prozrazovat a podívejte se sami.Já si užíval každou minutu filmu.Nikdy nezapomenu na ten jeho ksicht když točil nejleší filmy a právě teď se do filmu vraci v plné míře a mám ho pořád před sebou až doteď.

plakát

Válka zítřka (2021) 

Na mě zbytečně dlouhé.Bohatě by stačilo hodinu a půl až třičtvrtě.Tak zbytečně dlouhou stopáží ztrácí na kvalitě.Jinak je to kvalitní béčko na klučičí pokoukaní.

plakát

Zhoubné zlo (2021) 

Bohužel.Tenhle typ hororu je stokrát okoukaný.Divím se že James Wan se pustil do něčeho takového.Jediný plus na tomhle filmu je hudba,nic víc.

plakát

Prázdnota (2020) 

Tak tohle se opravdu povedlo.Od začátku až do konce.A ta hudba......no opravdu nechápu tak nízké hodnoceni.Ať si každý udělá obrázek sám a povinně shlédne tento film.

plakát

Potvora (2017) 

Chce se mi blejt velebnosti.Takle se ponížit......

plakát

Joker (2019) 

Poctivé psychologické drama se vším všudy.Je neuvěřitelné co musel Joaquin Phoenix podstoupit aby se mohl zhostit hlavní role v tomto filmu.Sveřepý a trapný humor to je to co Jokera charakterizuje.Velice smutné a depresivní.Právem se řadí k tomu nejlepšímu co bylo v minulém roce natočeno.

plakát

Final Cut - Dámy a pánové (2012) 

Sestřih neznámějších ústřižků z filmů do jednoho příběhu.Tak přesně lze charakterizovat tento bohulibý film.Každý si tam najde "to své".Povinost shlédnout pro lidi pro které film znamená skoro všechno.Ostatně náš život je jeden veliký film a záleží na každém jak s ním naloží.