Reklama

Reklama

Nesnesitelná tíha obrovského talentu

  • USA The Unbearable Weight of Massive Talent (více)
Trailer 1

Herca Nicka Cagea trápia finančné problémy. Aby odvrátil nevyhnutný bankrot, musí prijať ponuku vystúpiť na narodeninovej oslave bohatého fanúšika za odmenu milión dolárov. Týmto fanúšikom je však mocný drogový barón Javi Gutierrez (Pedro Pascal), ktorý uniesol dcéru mexického prezidentského kandidáta. A tak musí slávny herec Nick pod vedením agentky CIA Vivan (Tiffany Haddishová) predviesť pred gangstrami svoje životné predstavenie, aby zachránil nielen seba, ale aj svojich blízkych a splnil cieľ tajnej misie. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (216)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Kdo jiný by mohl natočit něco tak meta absurdního na svou osobu než Nick Cage. Od jeho tvorby v dnešní době už nic nečekám, leč se stále ze starého fanouškovství a zájmu podívám. Tenhle snímek s nebývale dlouhým názvem se navíc jevil celkem zajímavý díky nasazení v kinech a Pedru Pascalovi, leč v první polovině mě ničím extra neohromil. Ta druhá mě bavila o něco více, ale upřímně, nebýt právě Cage, jedná o naprosto zapomenutelný polo akčňák s několika hezkými záběry u moře. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Cage a Pascal výborný. To bez debaty. Ten film má niekoľko skvelých, úsmevných, vtipných a originálnych scén. Bohužiaľ zároveň aj niekoľko takých, ktoré len vypĺňajú žánrovú schému a je tak nemožné, aby naplno rozohrali vzťahové motívy a pomohli im k tomu, aby sa stali skutočne pamätnými. Ten film stojí a padá na kulte Nicolasa Cagea. A v tomto smere je ten film bezchybný. Ak by sme ale tento vzorec zmenili a vymenili Cagea za niekoho iného, tak by to bola odohratá pesnička, prakticky bez nápadu. V tomto smere je to naozaj škoda. Mohlo z toho byť veľmi zaujímavé dielo, ak by tvorcom nešlo len o povrchné vyrozprávanie deja. Ale nebudem len haniť. Bavil som sa a užil som si to. A určite sa k tomu budem vracať. Je to príjemná oddychovka. Paddington 2 rulez! ()

Reklama

Morien 

všechny recenze uživatele

Ne že by to nebyla chvílemi docela zábava, ale vsadila bych se, že kdyby člověk hodil kamenem do skupiny shitpostujících memerů a tři z nich trefil, tak že by na zadané téma přišli s mnohem vypečenějším a pikantnějším scénářem. Řekla bych, že filmu nejspíš dokonce až ublížila účast samotného Cagee, protože to vypadá, jako by se z respektu k němu tvůrci drželi celkem při zemi a vytvořili neškodný a vlastně i dost neoriginální rodinný film na deštivé odpoledne. Z filmu, jehož největší devízou jsou štěněcí oči Pedra Pascala, si internetoví milovníci deep cutů budou gify posílat jen stěží. Chybí tam něco jako "Malkovich, Malkovich" scéna z Being John Malkovich, ne že by měl tento film mít nějaké kaufmanovské ambice, ale chtělo by to aspoň jeden nějaký opravdu cageovsky šťavnatě šílený nápad, který by to celé ospravedlnil/spasil. Dvojice pozlacených zbraní nestačí. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem, že snímek 'Nesnesitelná tíha masivního talentu' bude absurdní akční buddy-movie s prvky meta-komedie až parodie, kde si Nicolas fakiiiin-whoa Cage zahraje Nicolase fakiiiin-whoa Cage. Nakonec se z toho vyklubala hodně ambivalentní rádoby terapeutická mystifikace, která jede jen na půl plynu (ať už co se týká humoru i akce), která nevyužila svůj jedinečnej potenciál nebýt jen solidní béčkovou žánrovkou, a kterou kazí ústřední špionážní/kriminální linka která se bere až moc vážně. Ale jako nenáročná oddechovka na večer ujde. Největším superlativem je to, že Nicolas Cage si svou roli neskutečně užívá, no a Pedro Pascal mu jako kámoš do deště perfektně sekunduje. A ano, 'Paddington 2' je masterpiece....... [VERDIKT: 7 Nikolasů Klecí z 10, aspoň za tu snahu] ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ve výsledku vlastně dost tradiční akční buddy komedie. Až jsem z toho trochu vykolejenej, jak obyčejné to je. Podle názvu, znalosti výběru rolí Nicolase Cage poslední dekády, a faktu, že se mělo jednat o akční snímek, v němž Nicolas Cage hraje Nicolase Cage, by člověk očekával jinačí taškařici. Meta rovinu snímek samozřejmě má ... ale který ji dnes nemá, že? Sedm z deseti, pobavilo, ale vzpomínat se na to asi nebude. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (19)

  • Nicolas Cage považoval Javiho (Pedro Pascal) za nejlépe napsanou postavu ve filmu, a to natolik, že dokonce požádal o výměnu rolí, protože si myslel, že hrát svého největšího fanouška je větší meta, než hrát sám sebe. Až když byl do role obsazen Pedro Pascal, Cage nakonec ustoupil. (HanzoBureshi)

Související novinky

Koho by si rád zahrál Nicolas Cage?

Koho by si rád zahrál Nicolas Cage?

16.03.2022

Následující zpráva zřejmě zdivočí představivost mnoha filmových fanoušků, i když je třeba ji brát s velkou rezervou. Nicolas Cage v předchozích dnech zavítal do texaského Austinu na South by… (více)

Vrcholný Nicolas Cage

Vrcholný Nicolas Cage

17.11.2019

Nicolas Cage ztvární Nicolase Cage v tom nejvíc nicolasocageovském filmu o Nicolasi Cageovi vůbec. Kultovní herec známý například z filmů Tváří v tvář, Con Air nebo 8 MM se čerstvě upsal snímku The… (více)

Reklama

Reklama