Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (919)

plakát

Temná legenda (1998) 

Film, který dokazuje, že Jared Leto býval taky mladý a Tara Reid nebyla vždy šeredná kostra. Jinak celkem průměr, ale celkem pěkný ty dvě holky...

plakát

Alice in Borderland (2020) (seriál) 

Čistě průměrná věc, jakoby něco extra nového, ale spousta klišé, která člověk už zná a do toho typická asijská natahovačka s různým filozofováním prošpikovaná flashbacky. Přes vcelku nevyrovnaného hlavního hrdinu (není nijak zvlášť sympatický a navíc střídá okamžiky, kdy čumí jak tele na vrata s těmi, kdy vše geniálně vyřeší) se na to ale dá koukat, ale pak přijde poslední díl, který už není duševní průjem, ale přímo úplavice.---Druhá série to moc nevylepšila, filozofování bylo ještě víc. Arisu mi neseděl - ten kluk, když má ukázat emoci, čumí jako debil. Největší plus celého seriálu byla krásná Aja Asahina.

plakát

Wednesday (2022) (seriál) 

Seriál, který vyvolává vzpomínky a srovnávání, které ani pro Zetu-Jones, natož pro hnusáka Guzmána příliš dobře nedopadlo. Ale naštěstí jsou to jen vedlejší postavy a celé to táhne kouzelná Jenna Ortega (bože, ta její kukadla). Burton vytvořil zábavnou mysteriózní detektivku, která zaujme a pobaví - jestli dojde na druhou řadu, jsem zvědav, jestli laťku udrží tak vysoko.

plakát

Hickok (2017) 

Romantický film s několika westernovými veterány (1 hvězdička), ale jinak velká slabota. Luke nemá s Wild Billem - snad kromě přibližného věku - vůbec nic společného (chybí mu charisma, centimetry, orlí nos, háro na ramena s pěšinkou uprostřed) a celý film koneckonců také ne. Film O Billovi bez Calamity Jane? Bez Buffallo Billa? Bez jeho legendární vraždy v Deadwoodu? Kdyby se to jmenovalo Some Guy from West, bylo by to přijatelnější.

plakát

Super-Blb (2022) 

Je to sice ptákovina, ale zároveň velmi zábavná parodie, u které jsem se několikrát fakt zasmál.

plakát

Bullet Train (2022) 

Docela našlapaná akční šílenost odehrávající se převážně v Šinkanzenu. Boží postavy, ujetý krvavý děj, který  občas připomíná Tarantina.

plakát

Černý telefon (2021) 

Chudák kluk, nejenže ho zavře prychouš do sklepa, ale navíc mu tam i straší.

plakát

Bourneovo ultimátum (2007) 

Greengrass minule nasadil laťku hódně vysoko a ani tentokrát ji neshodil. Parádní akce a opět dokonale propracovaný děj a - jak jinak - skvěle natočené.

plakát

Bournův mýtus (2004) 

Greengrass předvedl vizuální orgie - honičky a rvačky jsou skvěle zrežírované i skvěle natočené - parádní kamera i střih. A navíc Karel Roden v tradiční roli Rusáka. Propracovaný děj bez nelogičností. Lepší než jednička.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Kvalitní podívaná, dynamický děj, skvělá zápletka, co dodat?