Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (25)

plakát

Captain Marvel (2019) 

Před hodinkou jsem vylezla z kina, a na rozdíl od některých jsem dostala víc než jsem čekala, klasickou parádní vtipnou marvelovku. U mě za 5 hvězd. Během celého filmu jsem se nenudila, nebylo kdy...A jako bonus jsem se v některých pasážích musela chtě nechtě smát. Takže když si to shrneme, jedná se o poměrně slušnou vtipnou odpočinkovou marvelovku před Avengers: Endgame, kterou si určitě musíte pustit. Jen škoda že Carol nedostala ještě více prostoru :) P.S. Čeká mě doma debata s kočkou, tak držte pěsti...

plakát

Stánek s polibky (2018) 

Mno... Jako by to napsal a natočil puberťák.... Nic víc netřeba dodávat...

plakát

Hvězdná brána: Třetí říše (2018) (seriál) 

Mno... Co k tomu říct... Neočekávala jsem příliš, ale i tak to bylo velké zklamání... První polovina série nezáživná, spíše sitcomově dělaná, kdyby to od začátku zachovali ve vážnějším duchu, možná by udělali lépe. Od nulového počtu hvězd to zachraňují tři poslední epizody, ve kterých se tvůrci vzpamatovali či co a točilo se ve vážnějším stylu a hned to bylo snáze koukatelné, hlavně byly vynechány rádoby vtipné scény :)

plakát

When We First Met (2018) 

Někdo by řekl že je to tuctové... Ale takových komedií je v dnešní době jen pomálu a já se bavila. A Adam DeVine ukázal, že umí zahrát i někoho jiného, než naprostého degena. Takže pro příjemné večerní odreagování po náročném dnu doporučuji :)

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

Řadí se to zatím asi mezi nej Avengers filmy... Od začátku do konce jsem se bavila, film nabouchanej vtipama a hláškama, sice možná na úkor zápletky, ale tady se to i vyplatilo. Za mě 5* :3

plakát

Zpívej (2016) 

Pohodové, vhodné na relaxační večer, postavičky úsměvné, ale jinak příběhově i osobnostmi postav slabší.3/5.

plakát

Čapí dobrodružství (2016) 

Nelogické, praštěné aneb naprostá blbost a ptákovina. Ale já se u toho neskutečně bavila od začátku do konce a některý hlody stály za to. 5* z 5 s čistým svědomím :)

plakát

Obr Dobr (2016) 

3* pouze za obra Dobra, který byl neuvěřitelně roztomilý, vše ostatní včetně děje bylo mdlé a fádní

plakát

Vdáš se, a basta! (2007) 

Docela fajn film pro nenáročné diváky, trochu mi nesedí morálka filmu ale...ok... To bych odpustila... Jen mě mrzí že děj je poněkud roztahaný a nudný, dalo se z toho vytřískat víc. hvězda za film, dvě hvězdy za obsazení ženské čtveřice.