Reklama

Reklama

Hvězdná brána: Třetí říše

(seriál)
  • USA Stargate Origins
Trailer

Hvězdná brána se otevírá, aby jí poprvé prošel člověk. Když profesor Langford se svou dcerou Catherine po několikaletém bádání stále nemohou přijít na to, jakou funkci brána má. Vstupuje na scénu šílený nacista Brücke, který profesorovi ukáže, jak bránu zprovoznit a jako znalce starých jazyků ho donutí cestovat na druhou stranu, do říše boha Raa. Jeho dcera Catherine, kterou s sebou nevezmou se ale vypraví otce zachránit na vlastní pěst. Brücke na druhé straně přesvědčí vládkyni Aset, aby si podrobila poslušný národ a udělala z něj vystrašené otroky, které použije v boji o moc. Brücke má ale velké oči, jeho šílené představy o tom, že je bůh brzy narazí a nakonec se profesoru Langfordovi podaří Brückeho odstranit. Ještě ale nemá vyhráno. I když se s Catherine najdou a podaří se bránu znovu otevřít, pronásledují je bojovníci věrní bohu Raa... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

MasterD odpad!

všechny recenze uživatele

No jo, zarytý fanda Hvězdné brány u tohoto seriálu pláče. Zkousnout efekty, které vypadají hůře než z originálního filmu, který šel do kin před více než dvaceti lety, by samozřejmě ještě šlo. Zkousnout, že se jakýmsi prazvláštním způsobem narušuje původní dějová a časová linka, která se ve StarGate ustanovila díky seriálu SG-1, to by se ještě dalo vysvětlit nějakou alternativní realitou. Ale zkousnout to, že se postavy vůbec nechovají logicky, a občas jsou doslova stupidní, to v univerzu Hvězdné Brány skutečně nejde. Mercedes Bryce Morgan tak seriál a univerzum Star Gate ponížila na naprosté dno (hodné těch horších telenovel neúspěšně se snažících o komedii), ve kterém série ještě nebyla. Tohle reboot rozhodně není a dalšími episodami nebudu ztrácet čas. 0% ()

Vämpiriüs odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, který se dal i více rozvinou je asi jediné pozitivum, které mohu napsat. Herci se chovají stupidně, Catherine je zralá na jebnutí lopatou za své chování a ostatně většina herců je katastrofa. Ve starověkém Egyptě se homosexualita mohla vyskytovat neb je alespoň dochováno, že 2494-2345 př. n. l královští služebníci Nyankh-Khnum a Khnum-hotep měli sice manželky i děti ale byli zaznamenáni v poloze doteku nosů což značilo líbání. Tedy v seriálu homosexuální Egypťan se dá považovat za reálný základ nicméně mi osobně přišlo, že byly plněny normy aby nic nechybělo. Jeden z komentářů zněl "Ultimátní amatérská vyjebávka s divákem i s celým vesmírem StarGate." a bohužel s tím musím souhlasit. Divím se, že to producenti SG vůbec vypustili. Raději bych viděl pokračování StarGate Universe, kde rozhodně nebyly vyčerpány všechny možnosti. ()

Reklama

LordMysti 

všechny recenze uživatele

Po třech dílech tomu stále dávám šanci, ale na filmu je vidět že připomíná první díly SG-1 ale bez rozpočtu a charismatických postav. Stále je tu šance na zajímavý příběh, ale tak trochu tomu nevěřím. Osobně si myslím, že by SG mělo jít buď cestou nového jiného Atlantis nebo formou animovaných příběhů stylu Animatrix nebo Clone Wars. No uvidíme... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

V mnohých ohľadom trápne, najmä čo sa týka hereckých výkonov. Nie ani tak u Ellie Gall, ale u tých chlapíkov okolo. Jeden, keď má hrať strach tak hrá akoby latentného homosexuála, ďalší svoju zaľúbenosť prejavuje šokovaným výrazom mŕtvej ryby, tretí má rypák, že by ho trebalo zapriahnuť do pluhu namiesto radlice. Tam, kde to má byť vtipné, príchádza väčšinou trapas. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Musí se k tomu přistoupit, že se jedná o několik krátkých dílů, rozpočet nemůže konkurovat původním seriálům. Spíše jde o to jak autoři přistoupí k ději, co jím peníze dovolí a ani tam to není úplný zázrak. Nápad vrátit se ke kořenům chválím, jen kdyby to nemělo takový komediální a nemotorný nádech. Až příliš komicky napsaných postav. I ten zástupce Fůhrera vypadá jako nějaká parodie, ale dalších 5 dílů to ještě může zvrátit. /// Ten konec byl docela fajn a dobře vysvětlený, zvedl bych i na hodnocení nebýt tam těch dvou gejů, které tam dali jen proto aby dali in, ikdyž se to tam vůbec nehodilo.. ještě tam chyběl nějaky negr a číňan a měli by kvótu splněnou ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama