Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (137)

plakát

Vlčí bouda (1986) odpad!

Ať se na mě Věra Chytilová nezlobí, ale tohle je dno české kinematografie. A Kocábova "antihudba" to jen potvrzuje.

plakát

Rumový deník (2011) 

Mezi nejlepší Deppovo snímky Rumový deník rozhodně nepatří, ale ani tak nezklamal.

plakát

Chraň nás od zlého (2014) 

Deliver Us from Evil je tak trochu žánrový koktejl, který ale příjemně potěšil. Po Sinisteru jsem dlouho neviděl horor, který by nějak zvlášť zaujal, až do této chvíle. Fajn příběh, kriminální zápletka, úvodní představení postav, solidní lekačky, dobrá hudba i výkony herců, kamera...to vše se smísilo v kvalitním žánrovém mixu, který mě chvílemi tlačil do sedačky a zanechal příjemný dojem z toho, že tu jsou ještě filmaři jako Derrickson, kteří umějí příjemně překvapit a natočit kvalitní horor.

plakát

Love (2011) 

Jsem nadšen dramatem Jakuba Kronera, který předvedl, že i naši sousedé umí natočit kvalitní snímek. Realistické drama o dnešní mladé generaci, která si žije po svém, ne vždy však v souladu se zákonem. A než dospěje k přestavění žebříčku hodnot, kdy si začne zcela uvědomovat, co vlastně od života chce, může už býti pozdě. Náš fond pro kinematografii podpořil opravdu kvalitní film.

plakát

Doblba! (2005) 

Tato komediální propletenina je tak praštěná, až se mi líbila :-D Dušek, Čtvrtníček, Polášek a spol. skvěle zapadli a okořenila to trefná muzika. 65%

plakát

Krásno (2014) 

Bohužel musím konstatovat, že od Sokola jsem toho čekal trochu víc. Pokus o černou komedii v kombinaci s krimidramatem nevyšel a těch pár vtipných scén mě bohužel příliš nenadchlo. S velkým sebezapřením jsem snímek Krásno dokoukal až do konce.

plakát

Natěrač (2008) (TV film) 

Minikomedie, která opravdu pobavila :-)

plakát

Případy 1. oddělení (2014) (seriál) 

Skvělý krimi seriál založený na skutečných událostech. Výteční herci, perfektní prostředí i příběhy. Doufám v pokračování!

plakát

Tak fajn (2012) 

Je sice pravda, že děj tady opravdu nehraje roli, protože žádný není, ale rád se k tomuto snímku vracím, když chci film na zvednutí nálady nebo k usnutí. Výborná slovenská muzika, pár vtipných gagů, letní pohoda a nenáročnost, to jsou hlavní přednosti "Tak fajn". 60%