Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Romantický

Recenze (38)

plakát

Bod zlomu (2015) 

Bravo, bravo, bravo. Film mě naprosto uchvátil už od samého začátku. Stylem, jakým to bylo natočeno - střih, záběry z pohledu pozorovatele, jedním slovem paráda. Adrenalinový scény vás nenechaly v klidu. Vtáhlo vás to do děje, jako by jste tam byly. Příroda ve filmu je naprosto nádherná, je až neskutečný, jaký místa můžou vzniknout působením přírody. O soundtracku ani nemluvím byl luxusní. Za mě (10/10).

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Řekl, bych tomu slušná jízda, bohužel, ale musím říct pouze slušná jízda po druhém dílu. Film se mi celkově líbil, ale 2 pro mě měla neuvěřitelný kouzlo, že jsme občas zíral na film s otevřenou pusou. Musím však říct, že 3 díl zachránili vtipný hlášky, jako vždy a hlavně, kdo by bezkonkurenční, byl Antonio Banderas, i když někomu do filmu nemusel zapadnout, já ho naprosto žral i příspěvek Wesleyho Snipese, byl dobrý a vtipný. Celkový dojem dávám (7/10) Tak nebo tak, tahle série, mě baví a budu rád, za každý další díl, protože, je to jedna z posledních možností, vidět tolik akčních legend po kupě na jednom plátně ;) A musím si vzít část článku od Malarkey, neboť s ním naprosto souhlasím. Uvidíme, co předvedou do příště. Doufám jen, že to bude s lepší kamerou a bez úniku DVDripu na internet měsíc před premiérou v kině. O to víc mě pak mrzí, že tu zdejší rádoby fanoušci akčních herců film stáhnou, zkritizujou, ale kinem jejich oblíbené herce rozhodně nepodpoří. Vždyť já šel do kina na tenhle film hned první den po české premiéře a tady bylo bez mála 2000 hodnocení. Jděte do hajzlu. Tohle si tahle banda nezaslouží a s Vaší pomocí půjde dřív do sraček. Hlavně, že si říkáte fanoušci! Jo a mimochodem. Neuvěříte mi, jakou jsem měl radost, když jsem sledoval, jak Postradatelní všude popíjejí českej Budvar. To mi udělalo vysloveně radost. Škoda, že ten náš pivovar se tím pořádně ani nepochlubí. Hlavně s tou nepodporou filmu v kině.. víte kolik času jim to dá a sil vše natočit, zahrát ad. A spousta lidí, jsou z prominutím po*ělaný šetřílci, který si neurvou ani 150 korun z kapsy za zhlédnutí, tohohlen, filmu, protože si myslím, že speciálně tato série si to zaslouží.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Původně jsem na druhý díl jít, ani neměl moc v plánu, i když jsem jedničku viděl. Potom, co jsem, ale uslyšel titulní píseň It´s on again od Kendricka Lamarka a Alicie Keys, jsem prostě nemohl odolat a musel jsem se na film jít podívat. Musím uznat, že jsem udělal moc dobře. Film si nemůžu vynachválit. Parádní akce. Emma Stone.. tak to je něco pro mě, ona je prostě skvělá. Ta nevinnost jí kouká, přímo z očí. A celkově ten soundtrack je špica. Můžu s radostí jen doporučit. (10/10)

plakát

The First Time (2012) 

Přiznám se, že po dlouhé době přišla výborná romantická komedie ze studentského prostředí. Je to, jak naivní, tak i velmi reálný film s problémy, které postihuje, skoro každého studenta. Ohledně poznávání svých citů, těla a první lásky. Film mi neuvěřitelně rychle utekl, člověk se do filmu, zažere a nepustí ho. Navíc výborná hudba a hrozně sympatické obsazení. Dávám proto (10/10).

plakát

10 pravidel jak sbalit holku (2014) 

Nebudu se toho bát a hodím jsem všech 5 hvězdiček. Takovou odechuvku jsem přesně potřeboval. Dcl jsem se na film těšil, ale měl jsem z toho právě obavu, když se na film těším. Je to většinou dcl zklamání. Tohle? Naopak. Bylo to ještě lepší. Nasmál jsem se v kině, víc než kdykoliv předtím. Neskutečně se celý kino bavilo. Takže můžu jenom doporučit. Hlavně pro ty, kteří mají rádi zábavné filmy. Po dlouhé době opět jeden z dobrých českých filmů.

plakát

Konečná (2013) 

Moc jsem od tohohlen filmu neočekával, ale velice příjemně mě to překvapilo. Hlavně druhá půlka stojí vážně za to. Arnold, jak ho známe z jeho posledních filmů, hází s přehledem hlášky, že člověku to prostě nejde se nesmát, nebo aspoň ušklíbnout. Jeden z těch akčních filmů, které člověka vážně baví a nenudí. (8/10)

plakát

Vejška (2014) 

Já jsem od tohoto filmu popravdě moc nečekal, jen mě zajímalo, jak to bude dál probíhat po filmu Gympl a nakonec musím uznat, že mě to příjemně překvapilo. Jako hlášky Krause a především Mádla, ty vážně neměli chybu. Navíc Josefíková tu hraje pěknou potvůrku. Kdo by to byl řekl, jak z princezničky se stala vykutálená mrška. Popravdě vážně, by mě zajímalo, jaká je v realitě, protože tu potvůrku, která má andělskou tvář jsem jí vážně sežral. (9/10)

plakát

Křídla Vánoc (2013) 

Vlastně, ani pořádně nvm, co jsem čekal. Asi to, že půjdu do kina na film, po kterém mi bude hezky po duši i po těle. Bohužel tomu tak ne úplně bylo. Přiznávám se, čekal jsem to trochu jinak více do hloubky emocí. Na druhou stranu, co přesně mi tenhle pocit dodalo, byl soundtrack... nad tím Richarde říkám bravo. O písničce Cesta ani nemluvím při té, je u konečných titulků, člověk zaražen do sedačky a doufá, že ta píseň nikdy neskončí. Kamera a výborná práce velmi talentované režisérky a scénáristky, je zde taky ohromně vidět. Film na české poměry je dobrý. Proto bych filmu rád dal 7/10. Celkový dojem možná u mě srazí, to, že to není natolik emoční, jak bych čekal. Jinak bych dal mile lepší hodnocení =) i tak film vřele doporučuji, před vánoční náladou určitě prospěje a pohladí po duši.. že druhé šance se také dostávají =)

plakát

Telefonní budka (2002) 

Film, který vás vtáhne. Nevíte, co se bude dít. Těžce předvídatelný. Čekáte, kdy odstřelovači rupnou nervy a nekoho prostě zastřelí. Prostě nářez. Hodně mě film, překvapil. Colin Farrell... zde zahrál roly fenomenálně a Kiefer Sutherland zde hraje sakra hnusáka a to je ve filmu vidět pouze chvíli, ale jeho hlas. Vás provází celý film. (9/10)

plakát

Práskač (2013) 

Od filmu jsem nic moc neočekával. O to víc mě, ale překvapil. Měl akci, měl napětí, které stoupalo s tím, že nevíte, co přesně se bude dít dál. Měl emoce, měl sílu v tom, že člověk je schopen pro svou rodinu a děti obětovat i svůj vlastní život. proto můžu jen doporučit (7/10)