Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (16)

plakát

Ted Lasso - Beardův večer (2021) (epizoda) 

Proč je to tak dobrý? Martin Scorsese - After Hours. Druhá série není taková sranda, stejně jako třeba v Sex Education. Ale stejně jako v Sex Education je lepší.

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Člověk by po po filmu neřekl, že má tak dlouhou minutáž a to je vždycky dobré znamení. Jinak je celé takové učesanější než původní film. Atmosféra je také zásadně jiná a hlavní hrdina je neporazitelný, narozdíl od toho prvního. Ale je to hezká pohádka.

plakát

Kingsman: Zlatý kruh (2017) 

Vzali to nejlepší z jedničky, přidali Eltona Johna. Postrádá to to šokující překvapení jako v jedničce, už prostě víte, na co jdete, ale recept funguje. A k tomu Mark Strong a jeho pěvecké číslo na vrch. Já jsem se bavil.

plakát

Baby Driver (2017) 

Příjemné překvapení, neokoukané tváře, hazká role té jediné okoukané tváře, Flea a skvělé podání neustálého proudu písniček, protože i hlavní hrdina stále poslouchá. Tenhle detail především mě nadchnul.

plakát

Srdečně vás vítáme (2017) 

Šel jsem do kina s tím nejmenším mžným požadavkem: bavit se. A zasmát se jednou u komedie je málo, nedá se říct, že by to bylo zábavné. Potenciál byl poměrně značný, dalo se hodně provokovat a poukazovat na xenofobii, která by se poměrně snadno dala vstáhnout i na českou společnost. To ale bohužel nenastalo. Jedna hvězda tedy za hudbu a jedna za facku nohou, to jsem nečekal, ale opravdu upřímě mě rozesmála.

plakát

Spider-Man: Homecoming (2017) 

Mělo tam bejt ještě o trochu méně Starka a dával bych **** s klidem v duši. Záporák hodně nadchl. A taky mě pobavila atmosféra komedií z přelomu tisíciletí, které se odehrávají na amerických středních...

plakát

Brooklyn 99 (2013) (seriál) 

Navzdory všem komentářům: je to vtipné.

plakát

Od písně k písni (2017) 

Nakonec je ta síla toho sdělení mnhohem větší, než kdyby to bylo natočeno "normálně". Hodně mě to bavilo.

plakát

Pobřežní hlídka (2017) 

Šel jsem na fil, od kerého jsem očekával kadenci klišé, kterým bych se mohl smát a mezitím přemýšlet, jestli to tvůrci dělají schválně, nebo je to fakt tak špatný. Nebyl jsem zklamán.