Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi
  • Akční

Poslední recenze (1 373)

plakát

Přitažlivost zla (2023) 

Na dark webu dívka sténá, bolestí se svíjí. Fascinace? Vykostěná. Poselství mě míjí.“ Nezúčastněně chladná a až příliš sofistikovaná fascinace zlem, zprvu s motivací jasnou, posléze již hůře čitelnou, viz roztékající se ikony na monitoru PC a paranoia v mixéru. Njn, do melounů a do žen se nevidí. Zlatý Francis Dolarhyde s rudým drakem na zádech, do jeho pošahané chlap(ecké) hlavy jsem viděl jak do hubené kozy. Do hlavy hubené kozy Kelly-Anne jsem neviděl vůbec. MORBIDNÍ OKÉNKO: [][] Paradoxně, kdyby film skončil už v soudní síni, chorobně lascivním rovnátkovým úsměvem dychtivé oběti a záběrem na plexisklovou klec s netvorem mávajícím krásce, zaplatil bych za ten ekl úsměv démonovy konkubíny pět bitcoinů. [][] Odečítám bitcoin jako poplatek za tzv. Planteho kliku v pokeru, přepálenou dark-aukci a vyústění příběhu Kelly-Anne do... prázdna.

plakát

Poslední mise (2017) 

V zinkové rakvi domů se vrací, hrdina bez tváře, s delegací.“ Chlapácky mariňácké „Move!“„Move!“ aneb konverzační roadead movie napříč Amerikou a čtyřmi žánry. Zajímavé i rouhavé disputace o Boží vůli, chlapácké vzpomínky na „fajn“ válku ve Vietnamu, rákosí plné rákosníků a Saigon plný chlastu, drog a děvek. Smutek kvůli mrtvému synovi, nostalgie po ztraceném mládí, kamarádství doslova až za hrob... a kolik patosu? Jen co by se za nehet vlezlo. Za nehet o velikosti stužky u purpurového srdce. Díky za tip uživateli narcis. A měl pravdu, Heisenberg a Morpheus si opravdu sedli a jejich herecký koncert byla radost sledovat, navzdory smrtelně vážnému, v zinkové rakvi zaletovanému tématu.

plakát

Skřítek (1993) 

Zatracení zloději, ve dne v noci chodějí.“ S chudákem Leprechaunem jsem soucítil. Zanedbanej, zakrslej, krásy taky moc nepobral a do vykradeného hrnce čuměl jako já do výplatní pásky, s děsným šklebem. I on měl pod čepicí, resp. pod cylindrem a ohledně zlata taky neznal bratra, ale se ženami byl zbytečně plachej. To já ležet pod džípem, u kterého se nakrucuje 17 letá kočička v sexy šortkách, hlazením kotníku by to rozhodně neskončilo. V dospělosti jsme já a Jennifer Aniston žádní velcí Přátelé nebyli, ale role juvenilky Tory jí sedla jak prdelka na skřetí hrnec. Zpovykaná rozmazlená fiflena, přitom ale chytrá holka, které ironie a sarkasmus nejsou cizí, to je vskutku ďábelská kombinace. Kromě ní mě zaujalo i „oko za oko“ s praktickou ukázkou a SKŘETÍ OKÉNKO: [][] „Kdo můj hrnec popadne, tomu ruka upadne! A pozor, mám to spočítané do posledního zlaťáku, ať nedopadnete jako Jack Sparrow... No co jsem říkal, jeden chybí!!! Kterej chytrák ho spolknul? Zašmátrám mu v bříšku, svou prackou nemytou!“ [][] Bohužel, skřet Jones se s gore držel zbytečně při zdi. To mně někdo šlohnout byť jen jedinou žlutou dvacetikorunu z prasátka, řádím hůř než Oberst Herzog Tommyho Wirkoly.

Poslední hodnocení (3 835)

Hostile (2017)

25.07.2024

Přitažlivost zla (2023)

24.07.2024

Humane (2024)

21.07.2024

Des Teufels Bad (2024)

21.07.2024

Amerikai anzix (1976)

20.07.2024

Slovácko sa nesúdí (1975) (seriál)

18.07.2024

Håndtering av udøde (2024)

17.07.2024

Nattevagten (1994)

17.07.2024

Bloodsucking Bastards (2015)

16.07.2024

Reklama

Poslední deníček (560)

Přeji hezký den, popřípadě dobrou filmovou noc. Podle toho, v kolik hodin jste sem nakoukli.

MANUÁL pro nováčky zde.

Od ledna 2023 se záložka „O mně“ již nezobrazuje veřejnosti, pouze registrovaným a přihlášeným uživatelům. Proto novinky z mého profilu přidávám i sem do deníčku, zobrazujícího se všem. Jízdenky do mého ČSFD autobusu vystavuji uživatelům se zajímavými komentáři a kolegům z tematických diskuzí. Nejstarší jízdenky z roku 2013 jsou ještě papírové :-), např. jízdenka pro náčelníka POMO, viz níže. Dnes šetřím naše lesy a místo papírových vystavuji jízdenky elektronické - tedy vyrábím gif obrázky z oblíbených filmů.

Přeji hezký den, popřípadě dobrou filmovou noc. Podle toho, v kolik hodin jste sem nakoukli.