Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (1 594)

plakát

Nabarvené ptáče (2019) 

Jednou mi to skutečně stačilo . Místy dost drsné . A rovněž dlouhééé .

plakát

Pro balík prachů (2020) 

U Liama takový průměr . Čekal jsem trochu více , ale i tak se to dalo .

plakát

Koruna - Série 4 (2020) (série) 

Ten princ CHarles byl vlastně chudák . Dotlačili jej k snˇatku s Dianou , k níž necítil téměř žádný cit . Nevím do jaké míry je to všechno fikce a do jaké míry pravda , ale bylo mi jí velice líto , tedy Diany . Byla to Čistá , Otevřená duše a hlavně LIDSKÁ jako jediná v té famííílii .To její zvr…, tedy nevolnost žaludeční - drsnééé . A tak jsem vlastně trochu čekal , že celá tato série končí nějak neobvykle , a taky že jo , fotem u vánočního stromku , kde Diana stojí na konci řady a vlastně pláče . SÍÍÍÍLA . Jinak Gilian jako Železná lady dost dobré . Závěrečná scéna kdy jí předává řád - dojemné . To ovšem nic nemění na skutečnosti , že se mi tam Colman nějak nehodila . To je zřejmě jen můj problém , tedy včetně asi dalších desítek , možná i stovek jiných lidí . Za Emmu C . , jenž hrála Dianu hvězdu navíc . Takže celkově tato série * * * * a půl .

plakát

Koruna - Série 3 (2019) (série) 

TAK závěr patřil Margaret , která neměla lehký život . Celkově hodnotím celou sérii * * *a půl . Stále mi nějak vadí ta Olivia v roli královny a vůbec mi nesedí princ CHarles jako následník trůnu . Těším se na Dianu , kterou trošku tak nějak známe a obohatí čtvrtou řadu . . Jinak lokace , kostýmy , hudba stále výborné . Musím uznat , že jako seriál je stále skvělý .

plakát

Koruna - Měsíční prach (2019) (epizoda) 

JO to znám. Máte od někoho nějaká očekávání a přijde opak . Nějak jsem Philipovi rozuměl . Dobrý díl .

plakát

Koruna - Tywysog Cymru (2019) (epizoda) 

Tak konečně něco o tééém CHarlesovi . Dobrá práce . Ovšem hlavní představitelka mi je stááále nesympatická .

plakát

Tenet (2020) 

NA mne dost překombinované a ty zpětné časové úseky prapodivné . Hodně vraždění , zabíjení a proto takové tuctové . Tedy pro mne .

plakát

Koruna - Aberfan (2019) (epizoda) 

A plakal jsi ?? To tedy byla divná otázka na manžela královny . Je to tragédie ta událost co se stala , ovšem královna je mimo realitu , tedy v tomto díle . Pak to sice napraví , ale mé sympatie k této představitelce značně ochladly . I tak musím dát * * * * tomuhle dílu .